EPILOG SVAĐE

Snežana PROZVALA Aleksandru, pevačica joj ODBRUSILA, a onda joj je voditeljka poslala ovu PORUKU

Smirile se strasti nakon javnog prepucavanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Voditeljka Snežana Dakić nedavno je u jednoj emisiji negativno komentarisala izgled pevačice Aleksandre Mladenović, nakon čega joj je pevačica žestoko odbrusila, više o tome na linku ispod.

Mladenovićeva žestoko odbrusila Snežani Dakić na prozivke o OPERACIJAMA: Nek pogleda prvo sebe!

Snežana je izjavila da se pevačica estetski transformisala, a onda objasnila u emisiji “Grand” magazin” da je nije nazvala “najružnijom”, kako su mediji preneli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Mediji su preneli da sam ja nju proglasila najružnijom na estradi, što je fejk naslov jer ja nikoga ne proglašavam ni za najlepšeg ni za najružnijeg niti je to tema. Ja nikada za bilo koga ne bih upotrebila reč ‘ružan’, jer je to diskriminišući pojam, a ja se tako ne izražavam”, istakla je Snežana u emisiji “Grand Magazin” i otkrila da se izvinila Aleksandri.

Ako komentarišem nečiji izgled i hoću da ga ispljujem, ja to radim biranim rečima, tako da nikoga ne vređam, eventualno to može nekom da se ne svidi. Kada sam videla taj članak ja sam uzela telefon i napisala joj poruku direktno na Instagram da joj se izvinim ako su je moje reči na bilo koji način uznemirile i da mi je žao što je izašao tako lažan naslov, jer ja to tako nisam rekla”, dodala je ona.

Aleksandra Mladenović, Foto: Printscreen/Youtube Ami G

Snežana je istakla u nastavku da nije bila upoznata sa zdravstvenim problemom Mladenovićeve.

“Mene je neko pozvao u emisiju da prokomentarišem kako neko izgleda sad, a kako je izgledao ranije, sa šminkom i bez. Ja ne znam kakvi su čiji zdravstveni problemi i izvinjavam se zbog toga. Možda neko izgleda drugačije iz nekog fiziološkog razloga”, smatra voditeljka.



Izvor: Objektiv.rs, Grand

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar