Snežana Dakić nije htela da upiše ćerku u Mikinu školu: Svi ti njegovi postupci su KRAJNJE POREMEĆENI!

Poznata voditeljka ne odobrava metode njegovog rada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ TvPink

Domaća javnost zgrožena je otkako je pre nekoliko dana, mlada glumica Milena Radulović iznela da ju je seksualno zlostavljao učitelj glume, naš ugledni scenarista i reditelj Miodrag Mika Aleksić.

Naše javne ličnosti uveliko komentarišu ovaj slučaj, a malo je reći da su šokirani.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Screenshot Youtube

“Meni je najtoplije preporučivano da upišem svoju ćerku u tu školu jer je bila talentovana. I eto, kao popularno je da devojčice idu u glumačke škole. Međutim, kada sam ja čula da taj čovek vređa decu, da je brutalan prema njima, što se i znalo. Smatrala sam da dete ne treba da prolazi kroz takav dril i da niko ne treba da ponižava ničije dete. Ta metoda je davno prevaziđena i pokazala se kao veoma štetna i pravi loše ličnosti od njih. Pravi nesigurne ljude, to nije nikakvo čeličenje. Tako da ja dete nisam dala u tu školu i to je dobro”, rekla je Snežana Dakić u emisiji Novo jutro.

Još jedna glumica danas daje iskaz protiv Mike: ČETIRI devojke sledeće nedelje u Tužilaštvu

“Svi ti njegovi pristupci su krajnje poremećeni. Ranije se smatralo da je dobro da ti neko čeliči dete na taj način, ali psihologija je to prevazišla. Ne treba niko nikoga da bičuje”, objasnila je naša poznata voditeljka.



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar