Terzić se oglasio o odlasku Stankovića u Sampdoriju: Posle ovih reči, sve je potpuno jasno!

Generalni direktor Crvene zvezde bio je više nego izričit

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić javio se čim je u medijima pročitao informaciju da Sampdorija želi trenera kluba iz Ljutice Bogdana Dejana Stankovića.

Navodno je popularni Deki već kontaktiran od strane predsednika tog kluba Masima Ferera, sa kojim se opet navodno sastao u okolini Rima, ali tada, prema navodima medija iz Italije, ništa nije dogovoreno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovako je Terzić prokomentarisao tu situaciju:

“U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku. Deki Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30.06.2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i posle toga. Nadamo se da će još dugo predvoditi našu Zvezdu i osvojiti još mnogo trofeja, a nema sumnje da će Deki jednog dana predvoditi najveće evropske klubove”, istakao je generalni direktor Crvene zvezde.

Podsetimo, trener Sampdorije trenutno je legendarni Klaudio Ranijeri koji je 2016. godine sa Lester sitijem iznenađujuće osvojio Premijer ligu, a klub iz Đenove trenutno se nalazi na sredini tabele.

Nestvarna vest iz Italije: Stanković na korak od povratka u Seriju A? Najluđi predsednik kluba ga želi!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar