Taksista povezao tri PIJANE Beograđanke, a onda su ga ŠOKIRALE: “Pristale su, baš smo se zabavili”

On je opisao situaciju tokom jedne večeri kada su ga klijentkinje šokirale, ali i nasmejale do suza

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Pixabay/StockSnap

Da se beogradski taksisti često susreću sa neočekivanim situacijama u toku obavljanja svoje dužnosti svedoči i slučaj iz 2014. godine kada je jedan od njih doživeo potpuno šokantan susret sa tri devojke koje su ušle u njegovo vozilo.

Naime, jedan anonimni čovek je na sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele svoja iskustva i traže savete podelio priču o neobičnom događaju koji ga je zadesio jedne noći kada su beogradski klubovi radili pre situacije sa pandemijom koronavirusa, a njegovu ispovest vam prenosimo u celosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Radim kao taksista i u poslednje vreme često vozim pijane devojke. I tako ja pre neko veče vozim kad vidim devojku koja maše sa štiklama u šaci i razmazanom šminkom. Ja stajem, ona otvori vrata i uđe zajedno sa još dve drugarice. Tokom vožnje je jedna od njih je rekla da joj je dosadno i pitala me je da pustim neku muziku, ja pitam šta slušaju i čujem odgovor ”Nemoj da tražiš pesme mi ćemo da pevamo”… Ja onako iznenađen isključim radio i stanem slušati, prvo nisam ništa razumeo i tek posle skontam da pevaju uvodnu špicu Sunđer Bob-a – napisao je on i dodao šta se potom dogodilo:

– Malo sam se nasmejao i pitao ih da li mogu da ih vozim još par krugova kako bih se malo zabavio. Pristale su. Tokom vožnje sam ih pitao zašto tako izgledaju, rekle su u jednom glasu ”plakale smo…” Jedva skipih hrabrost da pitam zašto a one meni: ”Gledale smo Sunđer Boba i odjednom se ugasio televizor” – napisao je on i konstatovao da su se baš zabavili.

Zvali su me iz pošte da podignem NOVAC: Mislio sam da je velika greška, a onda sam dobio i ovo PISMO 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. To nije ništa. Moj komšija je pre korone noću redovno prevozio pijane snajke koje nisu imale pare da plate vožnju i koje su odrađivale u naturi. Svako veče je bila neka.

    Odgovori

Ostavite komentar