Profesor u školi naredio učenicama da mu se postroje u suknjicama, a potom je učinio groznu stvar

Skandal o kojem svi pričaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/klara_vlna

Jedna od vodećih privatnih škola na Ostrvu, u kojoj godina školovanja staje skoro 20.000 evra dospela je na naslovne strane portala zbog skandala koji je napravio jedan od profesora.

On je naredio učenicama King škole u Vorsesteru da u dvorištu škole kleknu na kolena kako bi im izmerio kolika im je dužina suknjica.

Smatrajući da nose prekratke suknje, profesor je gledajući u tom položaju noge i kolena, rekao učenicama da moraju da imaju duže donje delove uniforma. Pritom je dve učenice dodirnuo po kolenima.

Devojčice uzrasta oko 15 godina, prijavile su ponašanje profesora svojoj razrednoj, a potom uveče i roditeljima. Priča je sledećeg jutra došla do direktora koji je rešio da pokrene slučaj i zapreti suspenzijom profesoru zbog seksizma.

Pojedine profesorke već su “dolile ulje na vatru” naglasivši direktoru Geretu Dodsu da je taj profesor u prošlosti imao neke neprikladne komentare prema njima.

One su početkom godine tražile da devojčice nose daleko duže suknje jer su ove na 10 centimetara iznad kolena, što nije prikladno.

“Ove uniforme u tom uzrastu nisu prihvatljive. Svašta je nažalost moguće kad te devojčice izađu iz škole na ulicu”, rekla je jedna od profesorki koja je ostala anonimna.

On me je preporodio: Otkrivena tajna veza direktorke i učenika, a za sve je kriva jedna PORUKA



Izvor: Objektiv.rs, Metro.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar