Kod Tanje Savić problemi ne jenjavaju: Suprug Dušan je UZNEMIRAVA, a evo i čime joj svakodnevno PRETI!

Tanja je svesna da je on spreman na sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
TV Pink/Printscreen

Porodičnoj agoniji pevačice Tanje Savić nazire se kraj.

Naime, sud u Austrailiji doneo je odluku da se njeni sinovi vrate kod nje, u Srbiju, godinu dana nakon što ih je otac Dušan Jovančević odveo bez njenog znanja i odobrenja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevačica se nada da će joj se deca uskoro vratiti, a kako kaže izvor lista Svet, njen suprug joj svakodnevno preti i uznemirava je.

“Tanja nije sama, svi znaju da ima sestru Bilju koja je vaspitačica i s kojom se maltene svakodnevno slika za Instagram, ali ona ima i rođenog brata Tomicu. Od kada se preselila u Radinac mnogo je bliža sa familijom, s kojom joj je Dušan godinama branio da ima kontakt”, počela je priču komšinica za pomenuti list pa dodala da Dušan, kako tvrdi, uznemirava Tanju:

Foto: E-stock/ Danijel Milutinović

“U poslednje vreme sve češće provodi vreme i sa bratom Nemanjom, on joj kao i ostatak familije pomaže da opreme stan i završi sve one muške poslove, poput bušenja zidova, sklapanja nameštaja i nošenja gabaritnih stvari, a ima ih dosta. On je taj koji je čuva, pazi na nju i njena je desna ruka. Dušan je svakodnevno uznemirava, preti joj da neće videti sinove, i Tanja je svesna da je on spreman na sve. Uzda se u zakon i pravdu, a sud je 12. marta doneo odluku da deca treba da se vrate u Srbiju.”

USPELA SAM: Tanja Savić poslala snažnu poruku nakon što je sud odlučio da se DECA vrate kod nje



Izvor: Objektiv.rs, Svet

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar