Kakva drama u Železniku! Čović i Nenadić “potopili” Mornar, Crnogorci promašili pobedu (VIDEO)

Sjajan meč u 24. kolu ABA lige

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vanja Keser/ STARSPORT)

Košarkaši FMP-a pobedili su Mornar sa 94:92 u 24. kolu ABA lige.

Ovaj susret bio je važan za oba tima, u njega su ušli sa različitm ambicijama. “Panteri” se bore za opstanak, a Barani za plej-of regionalnog takmičenja. Na kraju razloga za slavlje imao je domaći tim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sastav Vanje Guše odigrao je fantastično prvo poluvreme, posebno u napadu što pokazuje i rezultat nakon 20 minuta košarke – 60:45.

Ipak, izabranici Mihajla Pavićevića su se skupili na pauzi i izašli na parket sa mnogo više sampouzdanja. Odigrali su gosti neverovatno treći period, dobili ga sa 10:27.Igralo se od tog momenta koš za koš do sredine četvrte četvrtine kada je FMP opet otišao na plus 10 – 89:79. Mornar je i na to imao odogovor, uveo je utakmicu u neizvesnu završnicu.

Trojku za crnogorski klub su promašili najpre Jeremić i Nidam, potom je na drugoj strani poentirao Šešlija za 94:92, a onda je u poslednjem napadu na utakmici Ajzea Vajthed bio neprecizan van linije 6,75.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Filip Čović sa 26 poena, pratio ga je Nemanja Nenadić koji upisao 21. Na drugoj strani Ajzea Vajthed je meč završio sa 25 poena, dok je Derik Nidam dodao 16.

Laskava titula za bivšeg igrača Zvezde: Dominacija pod košem, psovke na srpskom, pa veliko priznanje



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar