Srpska pevačica smuvala čuvenog fudbalera: Otac joj je legenda, a već je bila sa sportistima! (FOTO)

"Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Poznati srpski fudbaler, reprezentativac i napadač Fiorentine Dušan Vlahović ušao je u emotivnu vezu sa lepom pevačicom Elenom Kitić, ćerkom Mileta Kitića i Marte Savić.

“Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu”, otkriva izvor lista “Alo”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dušan je igrač Fiorentine, trenutno živi u Firenci i zbog njegovih profesionalnih obaveza ovaj mladi par je više vremena odvojen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

“S obzirom na to da su od početka znali da će više vremena provoditi odvojeno nego zajedno, oboje su rešili da se opuste i prepuste međusobnom poverenju, te im ne pada teško da broje dane do narednog viđanja. Redovno se dopisuju i pričaju preko video poziva, mada je Elena ta koja više trpi, često ne spava i čeka da on završi sa svojim obavezama kako bi razgovarali” ističe izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Zanimljivo, pevačica je starija od srpskog golgetera, ali im ta mala razlika u godinama ne pravi problem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

“Elena je starija od njega nešto manje od tri godine i često govori da joj on odgovara više nego stariji momci s kojima je pre bila. Imaju slične navike, oboje su maksimalno posvećeni karijerama, a vreme koje provode zajedno koriste, između ostalog, za planiranje budućnosti. Ona ima želju da se preseli kod njega u Italiju jer voli inostranstvo. U Beogradu je prepoznatljiva gde god se pojavi, što je nekada umara”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Elena Kitić je na početku svoje muzičke karijere bila u vezi sa Adnanom Hafizom, 23-godišnjim nemačkim fudbalerom, koji ima portugalsko poreklo.

Večiti derbi, ali na Instagramu: Ko ima lepše žene, igrači Zvezde ili Partizana? (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (1)

Ostavite komentar