LJUBAV CVETA

Elena Kitić u VEZI sa našim FUDBALEROM?! Ovako su Marta i Mile reagovali kada su čuli ko joj je dečko

Mlađi je od nje, ali to im nije bitno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Pevačica Elena Kitić, ćerka pevačkog para Marte Savić i Mileta Kitića u vezi je sa fudbalerom Dušanom Vlahovićem, piše Alo.

Sevnuli ATRIBUTI: Elena Kitić otputovala u toplije krajeve, pa objavila SLIKU od koje zastaje dah (FOTO)

Ovaj srpski reprezentativac trenutno igra u Italiji, za Fiorentinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Starsport

“Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu”, rekao je izvor za pomenuti medij.

Skinula se ćerka Mileta Kitića: Elena otišla na drugi kraj sveta, objavila FOTKU kojom rasplamsava maštu

“S obzirom na to da su od početka znali da će više vremena provoditi odvojeno nego zajedno, oboje su rešili da se opuste i prepuste međusobnom poverenju, te im ne pada teško da broje dane do narednog viđanja. Redovno se dopisuju i pričaju preko video poziva, mada je Elena ta koja više trpi, često ne spava i čeka da on završi sa svojim obavezama kako bi razgovarali”, istakao je dalje izvor.

Elena je od Dušana starija skoro tri godine, ali njima to uopšte nije bitno.

Elena Kitić obukla POZNATU HALJINU svoje majke! Bura komentara na Instagramu, kojoj bolje stoji? (FOTO)

“Elena je starija od njega nešto manje od tri godine i često govori da joj on odgovara više nego stariji momci s kojima je pre bila. Imaju slične navike, oboje su maksimalno posvećeni karijerama, a vreme koje provode zajedno koriste, između ostalog, za planiranje budućnosti. Ona ima želju da se preseli kod njega u Italiju jer voli inostranstvo. U Beogradu je prepoznatljiva gde god se pojavi, što je nekada umara”, ističe dalje izvor za Alo.

“Kitićevu su zavoleli i Dušanovi roditelji. Posebno ih je oduševilo to što je ona komunikativna i pozitivna. S druge strane, Eleni je bitna podrška njenih roditelja, zato sa njima deli sve i trudi se da sluša njihove savete. Kada im je saopštila ko joj je dečko, Marta i Mile su oduševljeno reagovali i rekli joj da je podržavaju jer se na njoj vidi da je srećna”, zaključio je izvor pomenutog medija.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar