“Baba prolupala!” Nakon što je Lidija Vukićević ŠOKIRALA izjavom o Danijeli društvene mreže su se USIJALE

Glumica je jasnog stava da Branislav Lečić nije silovao Danijelu Štajnfeld

Foto: E-Stock: Č. Vukojičić,Printscreen,www.holdholdmerightfilm

Poznata srpska glumica Lidija Vukićević oglasila se povodom skandala koji ovih dana potresa Srbiju, a tiče se optužbi na račun Branislava Lečića za silovanje od strane glumice Danijele Štajnfeld.

Lidija Vukićević šokirala izjavom: Ta Danijela se verovatno NEĆKALA, što mene niko nije SILOVAO?!

Naime, Lidija je stala na stranu Branislava Lečića, a nakon njene rečenica: “Kako mene niko nije silovao?” društvene mreže su se usijale.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Glumica je jasnog stava da Branislav nije silovao Danijelu, te, prema njenom mišljenju, Štajnfeldova se nećkala i nije imala jasan stav šta želi, a šta ne.

– Leka nije manijak. On je zgodan frajer kojem to apsolutno nije potrebno. Ja se pitam kako to mene niko nije silovao. Evo, 30 i nešto godina sam na sceni, nisam ni ružna ni ovakva ni onakva. Bila sam jedna od najpopularnijih glumica stare Jugoslavije – istakla je Lidija Vukićević.

Korisnici Tvitera su njene reči osudili, a ovo su samo neki od uvredljivih komentara.

– Ko se kome tu šlihta ili su stvarno maloumnici, nisam pametna – jedan je od komentara.

Ipak, mnogi smatraju da je baš Lidija trebala da pruži podršku svojoj mlađoj koleginici.

– Baba prolupala! Umesto da pruži podršku, izigrava ludilo.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (39)

Ostavi komentar

 1. Dragi novinari, ima jos ljudi koji i dalje misle svojom glavom, a vi nastavite da prenosite samo negativne komenatare jer objektivnost je u Srbiji odavno apstraktan pojam. Postali smo kao neka horda, pleme, sta li vec… cak su i Turci u srednjem veku imali obicaj da nekome prvo sude pre nego sto ga nabiju na kolac. Nemam razloga da verujem bilo kome prosto – na rec, zakon je takav da je svako nevin dok se ne dokaze suprotno.

  Odgovori
 2. Lidija je u pravu,sve dok sud ne donese presudu niko nije kriv.A što se tiče silovanja,pravu ženu nemože niko silovati a da ne ostanu vidljive posledice od fizičkog nasilja .Devet godina nazovi devojci trebalo je da se oglasi.Samo pristrasna budala može u to da poveruje ili neveruje a iz nekog razloga osuđuje i tvrdi da je bilo silovanja.Lidija je samo realna i objektivna.O Karanovićki je na TV emisiji uživo Šešelj sve rekao,pa ako nije tačno neka ga tuži ako sme.

  Odgovori
  • Kad bi svi komentari bili kao ova prva dva covek bi mogao iz njih i nesto nauciti a ne biti uglavnom razocaran kao zbog nekih – koji si ti debil, ti nisi normalan itd.
   Mada mora se priznati ima ponekad i duhovitih komentara.

   Odgovori
   • Bravo za Lidiju. G-ca vidjela da ovo nije samo atak na Lečića već i na Srbiju kako bi se njen narod prikazao kao nasilnički i brutalan, jer po medijumima malo previše forsiraju razna silovanja prije bilo kakve sudske presude.

    Odgovori
   • Primitivci!!! Da se desi neko zlo Vama ili Vašim bližnjima, oni od bola, tuge i depresije, cute o tome, ne mogu da kažu naglas, čekaju da rane zarastu i tek onda reše da se bore, tj. skupe snagu…da li bi ste i tada podržali zločinca?! Da li bi ste ga potapšali po ramenu, čestitali mu i rekli:” E neka si”

    Odgovori
    • @Ana…Baš tako. Ne mogu da verujem u kojoj meri je primitivni narativ prisutan. Veruju, misle ili nagadjaju. Svi su tražili da kaže ima. Sad kad je izjavila o kome se radi, sad je ona ta koja ne valja. Pa, zato je i krila sve vreme. Verovala je da ako se fizički udalji da će i bol nestati. Neće. Pitam se šta bi sredovečna glumica govorila da joj je recimo u pitanju ćerka (nema je) ali pretpostavljamo. Svi znamo da sudski proces mora svoje da obavi, ali samo ako nema pristrasnosti medju odgovornim licima. Vidite za nestale bebe, koliko roditelji pokušavaju da im se otvore arhive. Ništa. Zar, Srbija ne želi da zna gde su joj deca otišla, kome su data i šta danas rade. Zar nije u interesu Srbije da nas što više ima na svim meridijanima, ali da to znaju i deca koja su oduzeta roditeljima. Zar nije bolje da ta deca, sada odrasli i, verujem, porodični ljudi, dođu u Srbiju, pa imaju i porodicu iz koje su potekli i, onu u koju su ih nasilno poneli. Šta bi radila gore navedena glumica sa tipičnom frizurom, da joj je dete oteto i dato drugoj porodici. Zar to nije najstrašnije silovanje jednako po težini koje je mlada glumica preživela. U oba slučaja radi se o svetom biću žene. Zar nam Lepenski vir i Vinča to nisu ostavili u amanet. Žena je sveto biće. Idite i obidjite Lepenski vir i Vinču.

     Odgovori
  • Sokole, vrati se u prvi razred osnovne škole. Nauči da pišeš, pa onda daj sebi za pravo da polemišeš o bilo kakvoj temi. Sramota da ne znas da se rečca NE pise odvojeno, a imaš stav o ovako značajnim temama!!!!!!

   Odgovori
   • Pravopis je POTPUNO nebitan za arugmentovanu diskusiju.

    Ako to ne shvataš, tebi neće pomoći ni osnovna škola. 🙂

    Odgovori
  • @Soko…. Da, svima je nama poznat sudski proces. Svi mi znamo da će sud odlučiti. Medjutim, dotična glumica je već stala na njegovu stranu napadajući mladju glumicu. To dalje znači, ona je već odlučila. Kako ona zna šta je bilo, ako nije bila prisutna tamo u tom trenutku? Može samo da nagadja iz pristrasnosti, ili da joj je drug glumac ispirčao njegovu verziju koja mu odgovara. Ovim protivreči ono što priča da će sud odlučiti, a već je donela svoj sud. Sudskim veštacima, verujem, odavno je jasno, ali moraju poštovati kompletan proces.

   Odgovori
 3. Normalno je da žene prve reaguju negativno na reč o silovanju i daju podršku oštećenoj,ali ima tu jedan problem u celoj priči.Stavite se u poziciju koja je opisana,da li bi ste samo rekle,ne,ne ili bi ste se žestoko opirale,vrištale,grebale i opirale se na svaki mogući način.Verovatno se tada to ne bi ni desilo,sem ako se ne radi o teškom nasilnom psihopati.Mislim da bi to već bio preveliki rizik za Lečića.U svakom slučaju na sudu je da to odluči,a ne na ulici.

  Odgovori
 4. Slažem se sa Lidijom, ne pristojne ponude su uvek postojale pogotovu ako su žene atraktivne, ali danas mlade glumice umesto da rade na sebi i usavršavanje se, idu na bodi bilding i čekaju muškarca žrtvu koji će da ih vuče na svojim ledjima.

  Odgovori
 5. Niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno. Brima me i zaLecica i za tu nazovi glumicu. Jednostavno novinaria ako nema teme sami je prave, a srbi su na moju zalost i sramotu pred svetom postali jako zao narod. Uzivaju u tudjim patnjama , javno cerece svakoga koga mogu, Sutra svako od ovih koji danas pljuju, mogu da optuze da je silovao nekoga, razmislite. Zlo se zlim vraca, Bog ce vam suditi za sve. Zato prestanite da osudjujete vi koji to nemate potrebu da radite.

  Odgovori
 6. Ko bi nju silovao? Ravna k’o daska i misli da je sve u onoj grivi. Zato je i ugradila silikone pod stare dane nebi li se raspoznavao prednji od zadnjeg dela tela.
  Da joj nije bilo one serije od pre 30 godina niko je nikad nebi ni video. Šta je posle toga igrala i snimila. To što se u poslednje vreme sama fotka i šalje slike raznim redakcijama je već oprobani recept. Novine objave neku fotkicu, naivci odmah nagrnu na njen profil i jadna živi od tih pregleda kao i Karleuša.
  Medjutim, kao što ste se svi uverili, to je mnoge u poslednje vreme spasilo gladi, a mnogi prvi put videše hiljedarke evra od ničega i sa ničim kao npr, Luna pa njena majka itd.

  Odgovori
 7. Lidiju stvarno ne volim ni da vidim ali OVAJ PUT JE 100% U PRAVU. BRAVO lidija jednom i ti pametno nešto da kažeš

  Odgovori
 8. Danijelu Štajnfeld na poligraf. Lečić je prošao poligraf. Kako ona misli da se dokaže silovanje posle 9 godina? Ona ne shvata da će je Lečić odrati na sudu kad je bude tužio za klevetu.

  Odgovori
  • Lidija je upravu, a ova mala siroti a otišla da nabere med pa joj se izgleda nije posrećilo, pa kao hajd nekom da upropasti o život. Mišljenja sam da na ovakve osude treba staviti tačku i više ne pričati o njima. Nekad tišina govori više od hiljadu reči

   Odgovori
 9. osobe bilo muske ili zenske koje ne prijave silovanje trebali bi da krivicno odgovaraju zato sto nisu prijavili krivicno delo.

  Odgovori
 10. Da skratimo ovu glupavu priču. Jel možeš ti gospodjo posle sto godina da dokažeš da te je silovao?neulazim čak u to dali jeste ili nije.pa zamislite koliko žena može da optuži bilo koga ko joj se zamerio pre nove ere daje nekad silovao evo mene je činimi se silovala tašta pre 26 god al nisam baš siguran

  Odgovori
 11. Ženski lobi je toliko agresivan da posten i nevin čovek postaje kriv, prljav i odvratan i uskraćuje mu se pravo da iznese svoj stav. Pa neka se godpodjica podvrgne detektoru laži, pa ako prodje onda se može i razmišljati o njenoj priči

  Odgovori
 12. Svi, poštovani, koji ovde ostavljate komentare. Pročitala sam sve. Ne učim nikoga, nije predavanje i, nije lekcija: mi možemo da mislimo koliko hoćemo, možemo da verujemo ili neverujemo koliko hoćemo, takodje, možemo da osećamo ‘da nije’ ili ‘jeste kriv’. Na osnovu svega iz komentara je, dok ne prodje sudski proces, 50/50 kriv ili prav. Medjutim, ako se postavljaju neki, kao i sredovečna glumica, u ulozi porotinih sudja, ona mora biti evidencija sa dokumentima. Mlada glumica ih ima na pretek. To što nije prijavila odmah, nije ključna stvar. Verujte, stručnjak, doktor, sudski veštak, zna odmah. Svakako će poštovati sudsku proceduru, ali oni odmah znaju. Što se tiče glumice sa poznatom frizurom, neka manje igra člana propagandonog tima glumca u predmetu. To što je dugo glumica, nije ništa bolja od mlade glumice o kojoj piše da se ‘nećkala’. Puni su filmovi scena gde se u piću stavlja mnogo što-šta. Pa, ne znam, da li bi joj pomoglo to što ima napadnu prizuru, ili visoke štikle, ako bi otkazao nervni sistem i fizička snaga. Hm..hm..hm.

  Odgovori
 13. Za Redakciju, neobjavljujte…. Evo analize ove dve osobe na fotografiji. Pogledajte stariju glumicu, ružom proširila usne, izazovno otvorene, predeo štitne žlezde gdje je i dušnik ima udubljenje, što znači požudni uzdah, direktno gleda u kameru i odsjaj očiju koji traži pažnju. S desne strane, mladja glumica kojoj ova starije može biti majka… usne su zatvorene u grču, jer dole niz vrat vidite vratni mišić koji je stegnut i izbacuje štitnu žlezdu kao da je otečena. Štitna želzda guta i zadržava ono šte se ne izgovori od tuge, bola itd. Njen pogled je odsutan, nema odsjaja duše i životne radosti. Obrazi joj padaju dole, umesto da su od mladosti i radosti zategnuti i gore. Sad vam je jasno ko govori istinu. Na nedavnom snimku, glumac reče ‘da samo može da leči’. Tipično za tipove za šta se i optužuje. Jer, nije kako se drugi osećaju, nego kako on kaže da se moraju osećati.

  Odgovori
  • Simonida drago mi je sto je redakcija objavila vas komentar, saglasna sam sa svakom recju koju ste napisali i imam isto misljenje misljenje.

   Odgovori
  • A sta mislite da malo svratite na psihoterapiju iz psihohigijenskih razloga.
   Mislim da Vam je to trenutno neophodno!!!

   Odgovori
   • @Kompleksi i licni problemi………potvrdjujete da ste u timu propagande za mušku osobu u centru pažnje. Ne gubite vreme.

    Odgovori
 14. Ja ne verujem ni Danijeli ni Mileni. Za sve koji prozivaju moje pravo u sta verujem i u sta ne verujem. Evo ga srednji prst!

  Odgovori
 15. Muškarci ponekad glume silovanje jer to žene više uzbuđuje, ali šta ako se one sete tako nečega i posle 20 godina? E, onda ćorka brate da bi i ti mogao da pamtiš.

  Odgovori

Ostavite komentar