Lepa Lukić za Objektiv otkriva kako se POVREDILA pred emisiju Lee Kiš: I sada JEDVA stojim

Bio je to trenutak nepažnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Milovanovic

Lepa Lukić (81) oduvek je bila vitalna, međutim, na snimanju emisije „Grand specijal” primetili smo da se legendarna pevačica jako teško kreće. Bila joj je potrebna pomoć pratioca, a Lepa je za štampano izdanje Objektiva otkrila šta se zapravo dogodilo.

“Pre nekoliko dana Lea Kiš me pozvala u emisiju. Pristala sam, ali baš tog dana kada je trebalo da gostujem, pala sam pored kade, okliznula sam se na pločice. Jedna noga mi je bila u Smederevu, a druga u Čačku. Uspela sam nekako da se podignem, videla sam da sam povredila zglob i sada jedva stojim u cipelama”, rekla nam je Lepa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uprkos bolu, Lepa je kao pravi profesionalac odgovarala na naša pitanja, a po ko zna koji put je uspela da nasmeje novinare kada smo je upitali da li se razume u društvene mreže.

“Razumem se kao Marica u kriv k…c. Ne interesuje me da to učim. Znam da se javim, poruke ne šaljem iz principa. To me nervira”, rekla je ona za štampano izdanje Objektiva.

OSTATAK OVE, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 2. APRIL

Foto: Objektiv.rs

Autor: Tanja Svilanović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Сад,државо,опет Лепи Лукић не 90000 рсд него још више.Да списка нс коцку.Пих!Срамота да је буде. Што није дала сиротињи,болеснима? Чега се паметан стиди...даље,Срби моји,знате...

    Odgovori

Ostavite komentar