Stalno špijunirao komšinicu, pa joj iznenada spasao život: Otkrila istinu, a onda mu je ovo napravila

Nije očekivao ovakvu reakciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/JerzyGorecki

Brazilac Serđo de Monites (24) iz okoline Sao Paola ispričao je neobičnu priču na Fejsbuku, koja se očito dopala tamošnjim novinarima te su je preneli u mnogim portalima.

Serđo je bio zaljubljen u komšinicu Elenu (28) koju je stalno špijunirao kroz prozor, pošto je živeo dijagonalno od nje. Jednog popodneva, ni ne sluteći šta će im doneti njegov voajerizam, on je Eleni spasao život, prenosi Brazil247.

Presvlačila se, pa videla da je kamerom snima VOAJER: Umesto da ga uništi, donela ŠOKANTNU odluku (VIDEO)

“Mesecima sam je posmatrao, ali nisam imao hrabrosti da joj priđem i kažem šta osećam prema njoj. Pošto je starija od mene, mislio sam da će me otkačiti odmah. Jednog popodneva došao sam do prozora da vidim šta radi. Odmah da naglasim, moj pogled nije nikad išao ka njenoj sobi ili kupatilu, već samo ka kuhinji i dnevnom boravku. Tako da nisam baš bio onaj najgori voajer. Videh tad neki dim iz kuhinje. U deliću sekunde, primetio sam da joj gori zavesa tamo. Sjurio sam se napolje i za nekoliko trenutaka došao sam joj na vrata. Živela je sa ocem koji nije bio tu, a ona je spavala u svojoj sobi i nije osetila da joj gori kuhinja”, napisao je Serđo.

Kaže da je nekoliko puta lupao sve dok nije čuo kako ona vrišti.

“Otvorila mi je vrata u nekoj majici i donjem vešu, sva uplašena. Počeo sam da joj vičem da izađe, da je požar. Okrenuo sam vatrogasce, dok je ona otrčala u kuhinju da pokuša da ga ugasi, ali plamen je već dosta prostorije zahvatio i izašla je napolje. Plakala je kad su došli vatrogasci. Ugasili su požar, kuhinja je jedina bila skoro potpuno stradala, dok je plamen samo malo zahvatio hodnik. Da joj nisam lupao na vrata, možda bi i veći deo kuće otišao”, piše Serđo.

Serđo je bio ljut na komšinicu što nije odmah pokazala zahvalnost, Foto: Facebook printscreen/SergiowamdeMonitas

Na kraju joj je priznao kako je video požar.

“Verovatno sam iskoristio pogrešan trenutak. Rekao sam joj da mi se sviđa i da sam je mesecima posmatrao, ali da je nikad nisam video na onaj način koji bi je uvredio. I pored toga bila je jako ljuta. Nije mi se ni zahvalila što sam je spasao. Čak mi je zapretila da će me prijaviti policiji što sam voajer. Bio sam užasno povređen”, dodaje Serđo.

Ipak, nedelju dana kasnije neko mu je zakucao na vrata.

“Došla je da se izvini i otišli smo na kafu. Na moju veliku žalost, ništa se među nama nije dogodilo, ali makar sam dobio tu kafu. I zahvalila mi se na mojoj reakciji”, naglasio je mladi Brazilac.

Bibliotekarka tajno davala đacima magazine za odrasle: Jedan otac ju je otkrio i priredio joj iznenađenje



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar