Moja baka (64) je BOMBA, jure je i tinejdžeri, a muškarci joj šalju slike svojih polnih organa (FOTO)

Lesli bolje izgleda i od mnogo mlađih žena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/lesleymaxwell.fitness

Lesli Maksvel (64) iz Melburna je već godinama opsednuta fitnesom, a svojim izgledom privlači pažnju gde god da se pojavi.

Ona najviše voli da u teretanu ide sa svoijom unukom Tijom (19) koja priznaje da joj je baka ozbiljna konkurencija, bar kada se radi o muškarcima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ona izgleda neverovatno za njene godine, i sasvim je logično da privlači mnogo pažnje muškaraca”, kroz smeh kaže Tija.

“Ponekad mi je to sve smešno. Jure me svi, od klinaca od 18 godina do onih mnogo starijih. Ponekad su muškarci baš nevaljali i šalju mi slike svojih penisa. Ali ja to sve shvatam kao kompliment. Uostalom, dovoljno je sjajno što me uopšte prate na društvenim mrežama”, objašnjava Lesli.

I dok je Tia oduševljena bakom i u potpunosti je podržava, Leslina ćerka Vanesa nije baš presrećna zbog golišavih slika svoje majke.

“Ona je moja majka, nije baš da je moja ćerka tinejdžerka… Ne želim da se ona menja, samo bih volela da se malo smanji sa objavljivanjem takvih fotografija”, smatra Vanesa.

Međutim, Lesli ne namerava da posluša svoju ćerku.

“Nemam problema sa skidanjem i deljenjem takvih slika. Ne stidim se svog tela. Moram da se ponašam u skladu sa onim stvarima u koje verujem. Ne mogu da se pokrivam, i ako želim nešto da pokažem, to ću i uraditi. Zašto da budete stari i bolesni, ako ne morate, zašto da ne budete na vrhu sveta”, zaključila je Lesli Maksvel.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar