Srbija bruji o VRELIM scenama “Kalkanskih krugova”: Erupcija STRASTI između Ćetkovića i Nataše Ninković

Profesionalci u svom poslu, nisu se bunili iako su kumovi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTS

Poslednjih nedelja gledamo novu TV seriju “Kalkanski krugovi”, koja je okupila mnoge naše istaknute glumce. Jedni od glavnih glumaca su Vojin Ćetković i Nataša Ninković čije su eksplicitne scene emitovane u večerašnjoj epizodi.

Nataša Ninković u seriji tumači lik Vere, samohrane majke, a o svom liku je rekla:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Vera je usamljena žena, koja je prerano odustala od sebe, od svojih snova i ambicija i koja nije iskoristila svoje potencijale, ali u njen život ulazi stara ljubav.”

Foto: Printscreen/ RTS

“Serija “Kalkanski krugovi” je porodična drama koja prati sve porodice, njihove sukobe još deceniju unazad. Krije u sebi dosta tajni, dosta ljubavnih priča, sa elementima trilera. Jako je dobro snimljena i izrežirana”, dodala je Nataša u emisiji “Beogradska hronika”.

Ova scena sek*a sve je iznenadila budući da ni Vojin ni Nataša nisu imali eksplicitne scene u svojim poslednjim ostvarenjima. Takođe, Nataša je i venčana kuma Vojinu što je još jedna od okolnosti.

Naime,  Nataša je zajedno sa Nikolom Đuričkom, kumovala na venčanju Vojina i Slobode Mićalović, posle je Ćetković bio kum Natašinim sinovima Luki i Matiji.

Foto: Printscreen/ RTS

“Vojin i Nataša su pre snimanja pročitali scenario i znali su da će snimiti intimne scene. Nisu se bunili i prihvatili su to bez pogovora. Scenaristi su čak bili spremni da na njihov zahtev izbace scene s*ksa, međutim, kako se glumci nisu pobunili, sve je ostalo po planu”, rekao je izvor Informera ranije.

“Došli su na set raspoloženi i nasmejani, spremni za rad. Slušali su sve što im je reditelj govorio i rekli da su spremni za snimanje. Scena njihovog s*ksa snimljena je bez imalo muke i problema”, dodaje izvor.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar