Drugarica joj se tajno PODSMEVA?! Koraćeva na pomen Tare u emisiji prasnula u SMEH!

Ani je u ovoj emisiji bilo pomalo neprijatno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTVPink

Ana Korać gostovala je danas u emisiji Magazin In kao i majka njene bliske drugarice Tare Simov, Miroslava.

Jedna od tema bili su silikoni i estetske operacije. a majka Tare Simov zauzela je negativan stav o intervencijama, iako je Ana koja je sedela tik do nje, sva izoperisana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na pomen Miroslave da Tara voli i neguje prirodan izgled, Koraćeva je prasnula u smeh, što je sve iznenadilo budući da se sa Tarom intenzivno druži već godinama.

“Da li vi podržavate ovo što je ona napravila?”, pitala je Lepa Lukić majku Tare Simov.

“Ja ću vam reći kratko, stvari prvo moraju da se raščiste, ako mu je to cilj. Tara je lepa, ne da na sebe, ima više kvaliteta nego mana. Naturalna je, bez obzira na smeh prisutnih. Protivnik silikona što mi se jako dopada. Ana zna da Tara to ne voli, iako se smejala dok sam pričala”, kaže Miroslava.

Foto: Printscreen/ YouTube/
RTV Pink Official

“Ja Taru nisam tako vaspitala. Koliko su moje noge pretrčale, toliko nisu ni maratonci, za te moje borbe. Ne bih o tome dalje. Razumem sve, odrasla je, zrelija je, skače, ima taj stav i hoće njega da ga (Nenada) brani iako on ima 40 godina”, dodala je Simova.

Ana Korać srediće zadrugarki OTKAZ zbog optužbi da je zanemarila bolesnu babu: Žena nije NORMALNA!

Darka Lazića je potom voditeljka pitala da li bi svojoj ćerki dozvolio da promeni lični opis plastičnim operacijama.

“Ja nisam protivnik, ali bih je ipak savetovao da to ne radi. Ipak sam za prirodnu lepotu. Ja kažem svoje mišljenje, da je to njena velika želja – ona će to uraditi. Najlepša je prirodna lepota, ja tako volim. Svaki problem ima rešenje”, rekao je Darko u emisiji Magazin In i dobio aplauz.

Inače, Koraćevoj je očito u ovoj emisiji bilo u više navrata neprijatno, posebno na temu muškaraca i plastične hirurgije.



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar