Poznati sportista: Retko ko zna ko je zapravo otac Tare Simov (FOTO)

Mnogima je poznato da je Tara imala veoma turbulentan život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTV Pink

Tara Simov će za manje od nedelju dana postati majka, a pored izabranika i oca njenog deteta, velika podrška u svemu su joj i njeni članovi porodice. Malo je onih koji znaju da je njen otac zapravo mnogima poznat, a u pitanju je nekadašnji golman Goran Simov.

Goran Simov je karijeru počeo u Čukaričkom 1995. godine, a igrao je u Nišu, Beogradu, kao i u Severnoj Makedoniji, gde i živi.

Tara je, jednom prilikom, ispričala da je njenoj majci brak sa Goranom bio drugi po redu, a čak i kad se razvela od njega, zadržala je njegovo prezime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Simov (@goransimov)

Mnogima je poznato da je Tara imala veoma turbulentan život pred kamerama dok je bila u rijalitiju. Njen otac ju je podržavao, ali priznao da ipak ne gleda šta mu ćerka radi, odnosno šta je radila tamo.

– Znam da je jaka i da je pametna, od mene nikada nije imala nikakve kočnice, a tako će ostati i nadalje. Niko nije savršen pa ni ona, ja ako mi nešto zasmeta, neću svakako pričati javno, već ću njoj reći nasamo. Meni je najbitnije da je ona meni živa i zdrava – rekao je Goran jednom prilikom i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Simov (@goransimov)

– Ne gledam rijaliti, sve što saznam, saznam od njenih fanova i prijatelja. Ja mogu samo da kažem da volim svoje dete i da ima moju punu podršku, ona je zrela osoba i zna šta radi.

Podsetimo, Tari je, kako se navodilo, zakazan carski rez za 3. jul, kada će na svet doneti svoje prvo dete. Ona nije skrivala da je imala probleme u trudnoći, pre svega zbog toga što je previše mršava, pa su je doktori i savetovali da se porodi na ovaj način.



Izvor: Objektiv.rs, 24sedam.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar