Novi KORAK Danijele Štajnfeld: Glumica se fotografisala u majici, kojom šalje JASNU poruku (FOTO)

Glumica se našla u žiži javnosti zbog silovanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Insajder

Glumica Danijela Štajnfeld podigla je tužbu protiv svog kolege Branislava Lečića, optužujući ga za silovanje, zbog čega se podigla velika pražin, kako u Srbiji, tako i u svetu, a sada se obratila svim mladim devojkama koje prolaze kroz isto i poslala im je jaku poruku.

Naime, Danijela se fotografisala u majici sa natpisom “Pitajte me o seksualnom napadu”, te dodala da ju je situacija u kojoj se našla navela da napiše i pesmu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

SKANDAL! Danijela Štajnfeld osvanula na sajtu za odrasle: Isplivale VRELE scene u američkom filmu (VIDEO)

“Armija ljudi je bila potrebna da danas nađem svoj mir. Kada sam progovorila, proces zaceljenja je počeo. Napravila sam ovu majicu i napisala pesmu o kulturi zlostavljanja u kojoj i po kojoj živimo. Ako ti se nešto desilo, traži pomoć. Nađi osobu od poverenja, profesionalnu pomoć, SOS liniju i podeli svoju priču. To je put ka zaceljenju. Posvećujem ovaj čin mojoj terapeutistkinji Beti. Majica je seksi, kao i moje postojanje”, napisala je glumica.

Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu “Zaceli me” izjavila da je silovana. Zbog ovog događaja glumica je rešila da se preseli u Ameriku.

Danijela Štajnfeld nije jedina ŽRTVA SILOVANJA sa naše javne scene: I ove poznate dame preživele su isto



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Treba skinuti kapu ovoj zeni. Jadnica, nije proslo ni nekoliko godina od kada je kako kaze silovana a vec je smogla snage da snimi seksi film u albanskoj koprodukciji.

    Odgovori

Ostavite komentar