„Stavio mi je ruku na butinu i…“: Ivana Korab progovorila o neprijatnoj situaciji koju je doživela

I ona je bila žrtva seksualnog napastvovanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ IvanaKorab

Manekenka Ivana Korab koja je napravila uspešnu karijeru u Americi progovorila je o neprijatnoj situaciji koja joj se desila kada je imala 17 godina.

Naime, Ivana nije ostala imuna na ono što se dešava glumicama Danijeli Štajnfeld i Mileni Radulović, pa je rešila da ispriča kako se ona osećala kada je prolazila kroz ne tako prijatnu situaciju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Krije od javnosti: Ivana Korab u DRUGOM stanju!

“Takvih situacija ima u svim profesijama, ne samo kod glumaca. Takve stvari saznajemo više iz javnih sfera, a to je možda i dobar početak, da se priča i da se kaže, jer onda možemo da se borimo protiv toga. Nisu samo žene pogođene, ima i muškaraca koji su zlostavljani. Ježim se od toga, strašno je kada se to dogodi. Imaš mladu nadu koja veruje u sebi i ti (moćnik ili bilo ko drugi) joj skrešeš krila. To su ozbiljne traume koje ostaju za ceo život”, otkrila je Ivana i dodala:

Ivana Korab dala SINU prelepo IME, jedinstveno i sa jakim značenjem (FOTO)

“Neprijatne situacije sam doživela i ja. Jednom sam došla na sastanak i čovek mi je stavio ruku na butinu, ja nisam bila uopšte slatka. Imala sam 17 ili 18 godina, ali nisam dala na sebe. Bila sam drčnija i ekspozivna”, rekla je Ivana u jednoj emisiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

Da podsetimo, glumice Danijela Štajnfeld, Iva Ilinčić i Milena Radulović istupile su ispred javnosti i odlučile da podignu tužbe za silovanje protiv, u ovom slučaju, ličnosti poznatim javnosti.

Ivana Korab pokazala TRUDNIČKI stomak: Imala sam razloga da krijem, moj dragi jeste OŽENJEN… (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Sve poštene, majke Božije...sačuvaj nas Bože. Sve silovane , nijedna neće , a rađamo se verovatno na daljinsko upravljanje i sex.

    Odgovori

Ostavite komentar