Zlostavljao je koleginicu, pa napravio novi skandal: Čuveni voditelj napastvovao prodavačicu! (VIDEO)

Ovaj čovek je zaista nepopravljiv slučaj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Poznati francuski fudbalski komentator i analitičar Pjer Mene optužen je za seksualno nasilje nad svojom koleginicom novinarkom Mari Portolano, o čemu smo vam već pisali.

Sada je isplivao njegov novi strašan skandal. Čovek je pravi seksualni predator, sudeći po izveštajima koji dolaze iz njegove rodne zemlje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, on je 2018. godine ušao u jednu Najkijevu prodavnicu, u kojoj je radila lepa prodavačica, a on ju je bez puno razmišljanja verbalno i fizički seksualno napastvovao.

Iako se situacija tek sada pojavila u javnosti, već tada je protiv njega podneta prijava, ali po njoj nikad nije donesena pravosnažna presuda.

“Bila sam upozorena da budem pažljiva kad je Mene došao na moj sektor. Prišao mi je, nagnuo mi se ka faci, uhvatio me za rame i struk i komentarisao je moju odeću. I to ne samo jednom. Tada sam bila baš slomljena i uplašena. Jednoj koleginici je čak i stavio ruke na guzu”, otkrila je neimenovana prodavačica koja je prošla pravi pakao kad god bi joj pokvareni Mene ušao u hranu.

Podsetimo se i spornog snimka zbog kog je jedna emisija morala da bude prekidana usred prenosa uživo:

Posle Eve Longorije, Parker našao novu bombu: Vrela teniserka koja voli slike bez gornjeg dela! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar