“Spreman je na sve!” Lečić objavio CELU PREPISKU sa voditeljkom: Večeras je bilo maestralno

Implicitna Lečićeva tvrdnja je, dakle, da je Hristina obrisala svoje poruke i tako "našminkane" printskrinove podelila s javnošću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Skandal sa optužbama Danijele Štajnfeld na račun Branislava Lečića potresao je Srbiju: glumica tvrdi da ju je stariji kolega silovao 2012. godine, i da je ona zbog toga otišla iz Srbije.

Nakon objave njegovog imena, mnogi su napali Lečića, osudivši ga pre suđenja. On tvrdi da je nevin, i poziva sve da sačekaju reakcije tužilaštva i suda, pa da mu onda sude.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon optužbi Štajnfeldove, i druge poznate ličnosti su se oglasile da “posvedoče” o karakteru Branislava lečića.

Jedna od njih je i voditeljka Hristina Stojiljković, koja je na tviteru podelila prepisku sa Branislavom Lečićem, koja se sastojala, sudeći po printskrinu njenog telefona, iz njenog jednog, uljudnog odgovora, i svakodnevnog navaljivanja Lečića, koje je ostajalo bez odgovora.

Ipak, sinoć kasno se ponovo oglasio Lečić, ovog puta sa printskrinovima iste te konverzacije, ali ovog puta sa njegovog telefona, kako je naglasio.

Videćete i vi sami razliku: u ovom dopisivanju Hristina je daleko od pasivnog posmatrača Lečićevih poruka, i aktivno učestvuje u “ćaskanju” s njim.

Implicitna Lečićeva tvrdnja je, dakle, da je Hristina obrisala svoje poruke i tako “našminkane” printskrinove podelila s javnošću.

– Pravo sa mog telefona. Uočite razliku – napisao je Lečić uz emotikon koji namiguje, pa dodao: “Samo ISTINA! Ma kakva ona bila!”

Tu se vidi da mu je na njegovu poruku: “Ne mogu da odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku. A to je retka kombinacija. I večeras sam delom bio inspirisan na protestima i tom energijom. Lepo. Pozdrav, L.”, voditeljka odgovorila:

Na njegove dalje pozive na viđanje, rekla mu je da će mu se javiti u zavisnosti od svog rasporeda, a nakon što mu je obećala da će ga pozvati nakon sastanka, na osnovu poruka daljih koje su joj stizale od glumca se može pretpostaviti da mu se više nije javljala – niti zvala.

Odmah nakon njegove objave, na svom Tviter profilu se kao odgovor na to oglasila voditeljka i napisala: “Ahahahahaha pa ovaj čovek je spreman na sve.”

Voditeljka je rano jutros reagovala na ove printskrinove, optuživši Lečića, ponovo implicitno, da je fotošopirao prepisku:

– Odlična ideja ali jako loša realizacija, za početak iPhone nikada ne odvaja poruke prikazujući više puta isti datum. Bez komentara zaista, neka je na čast.

Lečić danas u policiji: Poznati glumac na poligrafu OTKRIVA SVE?

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Daleko sam od toga da advokatišem staroj .udali, ali od kada je zabranjeno i kažnjivo udvaranje? Lepo pita čovek, ona neće i gotova stvar. Nije silovao, nije vređao, u čemu je problem sa ovom prepiskom? Nemojte da preterujemo.

    Odgovori
  2. Ne razumem kako neko može da te natera da se vozis u kolima? Sve ostalo mogu da verujem al da te neko vozi protiv tvoje volje?

    Odgovori

Ostavite komentar