Đorđe David osuo paljbu po Šerifovićevoj: Marija je stala na Vanjinu stranu i to je njen OZBILJAN FAUL!

Slučaj diskvalifikovane učesnice još uvek je jedna od vodećih tema

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Slučaj diskvalifikovane učesnice Zvezda Granda, Vanje Knežević, ne prestaje da intrigira javnost i još uvek je jedna od vodećih tema.

Nakon što je članica žirija, Jelena Karleuša, žestoko osudila neke njene poteze, kao i produkcija samom diskavilifikacijom, Marija Šerifović, koja je bila Vanjina mentorka pokušala je da smiri strasti iznevši da su svi podjednako preterali te da nije moralo doći do ovoga. Marijin stav, koji je naširoko iznela u videu na svom Instagram profilu, mnogi su protumačili kao podršku diskvalifikovanoj takmičarki, te da je Marija zauzela njenu stranu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upravo na to svoj komentar dao je i Đorđe David koji kaže da je to Marijin veliki “faul”.

Foto: Youtube/Printscreen

“Apsolutno sam na strani žirija i produkcije i nikad u životu neću dovesti u situaciju da bilo kog kandidata stavim ispred bilo kog člana žirija. Ulaskom u ovo takmičenje ovi mladi ljudi mnogo očekuju, ali ne da nisu naivni i nevini, već itekako znaju šta rade i sa 16 godina. Ako to pokušaju da zloupotrebe, tu bitku će izgubiti u svakom slučaju. Oni dobro znaju gde ulaze i da sve što im mi kažemo kao žiri je med i mleko u odnosu na ono što ih kasnije čeka u poslu. Mi još i biramo reči”, rekao je Đorđe za “Kurir”, pa dodao:

“Tačno, Marija je stala na stranu svog kandidata, i to smatram njenim ozbiljnim faulom, ali to je moje lično mišljenje. Ja se nikad ne bih tako poneo”.

Da podsetimo, mediji već uveliko pišu o Marijinom napuštanju Zvezda Granda, a da li je baš ovaj skandal u pitanju, ili nešto drugo, ostaje da saznamo.

Marija Šerifović NAPUŠTA “Zvezde Granda”? Nakon SVAĐE sa Popovićem ljuta izašla iz studija?!



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar