Branislav Lečić IZNENADIO PROLAZNIKE: Glumac “uhvaćen” ispred zgrade, njegov potez se prepričava (FOTO)

Neki prolaznici su bili šokirani i okretali su glavu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Branislav Lečić je uslikan ispred zgrade u kojoj živi dok se vraćao u stan, a ovom prilikom, dok je išao pešice, nekoliko puta je podigao ruku u znak pozdrava nekome.

Očigledno da su neki ljudi dali podršku glumcu te da mu se rado javljaju na ulici, a i on njima. S druge strane, neki prolaznici su bili šokirani i okretali su glavu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Glumac nije izgledao preterano potišteno kao da ga nije previše uznemirila činjenica da je glavna vest svih medija i, trenutno, najkritikovanija javna ličnost u Srbiji.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

On je juče objavio da nema nameru da izbegava odgovornost, da negira optužbe i da će rado na poligraf:

– Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam nameru da napištam teritoriju Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja. Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornosću spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima, naveo je Lečić, dodajući da izjavu daje bez „nakljukavanja“ sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lekova i bez prethodno predočenih mu pitanja! – napisao je Lečić.



Izvor: Republika.rs

Komentari (3)

  1. Ko bi rekao !? On,kao da je dvostruka licnost. Branila sam ga,misleci da od njega to nije moguce. Ali, trebao je da potrazi pomoc ako je bio u problemu. To se ne zove svalercina vec, problemcina,ili,posednutost.

    Odgovori
  2. Ne rise! Ništa odvratnije kad lupate izanđale fraze. Zašto ste olako poverovali jednoj anonimnoj - neću reći ni glumici, a niste pošli od toga da je Lečić veliko ime našeg filma i pozorišta?

    Odgovori

Ostavite komentar