SKANDALOZNO

Eva Ras ponovo ŠOKIRALA izjavom o slučaju Danijele Štajnfeld: Da li je Leka malo vozio, malo SILOVAO?!

"Leka je žrtva" rekla je Eva, pa spomenula i Mirjanu Karanović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Časlav vukojičić

Glumica Eva Ras gostovala je u emisiji “150 minuta” i još jednom iznela svoje mišljenje o slučaju kolege Branislava Lečića kog je glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao.

Eva Ras ZGROZILA javnost komentarom o slučaju Danijele Štajnfeld i Lečića: OVIM rečima podržala kolegu

“Ja vam kažem da je to pozivanje na linč, tako je bilo i sa Mikom Aleksićem, a to blati obraz Srbije. Meni sude zato što nisam stala na stranu žrtve, a ja ne znam da li je ona žrtva. Sada je Leka žrtva, Leku poznajemo tolike godine, to svi sugerišu. Svi su njega unapred osudili i razapeli na sud srama”, rekla je Eva u emisiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Branislav Lečić IZNENADIO PROLAZNIKE: Glumac “uhvaćen” ispred zgrade, njegov potez se prepričava (FOTO)

Osvrnula se i na to što je Mirjana Karanović zbog svega odbila da glumi sa Lekom u predstavi.

“Nisam mogla da verujem kada je Mira Karanović rekla da neće da igra sa njim jer je neko podneo tužbu. Čitala sam tu tužbu i iako sam u glumi 62 godine, ja gledam kako bih igrala da dobijem tu ulogu. Ne bih mogla drugačije da je odigram nego da budem lujka. Znate li šta znači u autu me je silovao? Niko ne pita kako si dospela u auto? Šta je radio Leka – malo vozio, malo silovao?! O čemu se radi? Šta znači to da je ona snimila razgovor? Nije to kriminalistički film”, dodala je glumica.

SKANDALOZNA izjava bivše ljubavnice Branislava Lečića: Danijela je SILOVALA njega, a ne on nju!

“Znam Lečića otkako je imao 5, 6 godina. Neću da žrtvujem prijateljstvo. To će sud da utvrdi, to nije da mi glasamo za koga smo. Mora da se dokaže da je bilo silovanja. Ništa mi ne znači taj razgovor, ko zna odakle je, mi smo glumci, neću ja da nasednem. Danijelu sam podržavala kada je imala film, zato sam zgrožena, ona je pročitala neku izjavu gde je on rekao da on može sve da primi u glumačku školu đake koji su bili kod Mike, a ona to neće da dozvoli. Ta žena ima 37 godina, ona ga zbog toga sada optužuje”, rekla je Eva u emisiji “150 minuta”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. ...Lecicev odnos prema kolegama studentima na treninzima Karate_a u St.Gradu i kasnijim ponasanjem kad je vec bio usao u dublje vode pozorisno -filmske ostao je isti...korektan , pun sale i onog zdravog odnosa koji je sirio a ne nametao...bio sam mu Trener i kasnije prijatelj jer malo je teze u Karate_u uspostaviti taj odnos do nekog predmajstorskog statusa...njegov odnos prema tom Sportu a i prema Akademiji koja je takodje specificnost na Univerzitetu....bio je u totalnom saglasju...Trener , ucitelj, vaspitac i lekar moraju biti zreli i jaki i kao psihoznalci i pedagozi a to sam u sebe siguran...ne sto sam drzak i arogantan nego sto je tako...Anatema koja je krenula na Lecica je ogledalo opste svjetske posasti i trenda gdje se unaprijed osudjuje 'Prokazenik ' a najtuznije sto su odmah njegove kvazi_kolege posle prve i ne cekajuci nikakve validne argumente...cas rijetkima koji stoje uz Branislava a to i jest odlika rijetkih.../ ...ostao je u prostorijama za poducavanjem s djevojkom od 20. godina...molim Vas...? Koliko sam puta ja ostajao poslije treninga sa pojedinim ucenicima i ako mi je bilo dosta treninga ali to je i normalno da se ima i vremena i volje za ucenike...mogli su me oglasiti i za nasilnika i plus pedofila...ali je to bilo Vrijeme kad se nije trazila glava onih koji su viseg ranga nego njihova pomoc i davala se podrska...dragi moji kratkofitiljasti i zlocasti naumnici...cast Rijetkima...

    Odgovori

Ostavite komentar