Eva Ras ZGROZILA javnost komentarom o slučaju Danijele Štajnfeld i Lečića: OVIM rečima podržala kolegu

Progovorila dobra prijateljica Branislava Lečića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen, E-Stock/ Časlav Vukojičić

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je u Višem tužilaštvu da je glumac Branislav Lečić taj misteriozni moćnik iz fimske industrije kojeg je svojevremeno spominjala u svojim intervjuima, a za kojeg je tvrdila da ju je silovao, ne želeći da otkriva njegov identitet.

Glumica je napokon odlučila da otkrije identitet glumca koji joj je naneo zlo, otkrivši da ju je Lečić napastvovao pre nekoliklo godina, dok je sa njim radila na jednom projektu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iva Ilinčić uputila SNAŽNU poruku Danijeli: U DVE reči iskomentarisala njen potez protiv Lečića (FOTO)

Na ovu temu oglasila se Lečićeva koleginica i prijateljica Eva Ras.

“Leka je moj prijatelj i ne mogu da verujem dok se to ne dokaže. Te priče o silovanju sam još za Miku Aleksića rekla šta sam imala. Meni je bitno da Srbija izađe čistog obraza, a ne da krivimo ljude koje sud nije osudio”, rekla je poznata glumica za “Srbija danas” i dodala:

Mira Banjac igrala u seriji sa Danijelom i Lekom: Sve to mi je ODVRATNO i DEGUTANTNO

“Leka je moj prijatelj i šta god da bude ja ću biti na njegovoj strani”.

Mučna igra sudbine: Iva Ilinčić je glumila ŽRTVU koju je PROFESOR NAPASTVOVAO



Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (119)

  1. Lečić ima preko 60 godina. Uvek je bio sklon mnogo mladjim ženama. Pa i sa njima nije ostajao. A imao je decu sa njima. Jedno ponašanje bezobrazno. Uvek traži devojku, mladu, lepu. Hoće da uživa. Niko nije lud. Imao je položaj, popularnost, novac. E sad, silovanje može biti raličito. Može biti na prevaru, lažnu priču, poverenje. Nije odavao žrtvi da bi to mogao da uradi, gde on, legenda, boem, ljudina. Šta njemu to treba, kad ih ima i kod kuće, i na poslu, svuda. Ali ta jedna neće to što on hoće. Možda bi da je slobodan. Dvoumi se. Razgovaraju.Ali potreban je pristanak za to. Možemo da pričamo, pijemo, jedemo, da se družimo, vozimo, ali nećemo da spavamo. E to je bitno. I to muškarac mora da shvati. Ako ne shvati napravi krivično delo.

    Odgovori
  2. Poštovani, Pre nego se odlučite da komentarišete,prelistajte malo pravopis...... Svi pametni da komentarišu ,a polupismeni. Tužno,zaista.

    Odgovori

Ostavite komentar