SKANDALOZNA izjava bivše ljubavnice Branislava Lečića: Danijela je SILOVALA njega, a ne on nju!

Atina Ferari tvrdi da je bila ljubavnica Lečiću i veruje da nije napastvovao Štanjfeldovu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Starleta i bivša učesnica “Parova” Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari”, svojevremeno je tvrdila da je bila ljubavnica glumcu Branislavu Lečiću. Objavljivala je na svom Fejbuk nalogu fotografije na kojima se grli sa njim i pričala kakav je u krevetu.

On je aferu demantovao, a Atina i dalje stoji pri onome što je pričala pre šest godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Istina je, bila sam s njim dok je bio oženjen, a zbog mog javnog priznanja tada nismo bili u dobrim odnosima, međutim sve se iskristalisalo. Iskreno, sada o njemu imam fenomenalno mišljenje! Sve je došlo na svoje. Zadnjih par godina imamo jako lep odnos. Tada sam samo iznela istinu, nisam imala nameru da ga blatim, ali je on morao da se brani jer je bio oženjen”, rekla je Atina za “Alo!” i dodala:

Mirjana Karanović je razmišljala da pozove Lečića povodom slučaja sa Danijelom, čula je OVO i odustala!

“Nakon što je ponovo postao slobodan, shvatio je neke stvari i izvinio mi se što je za medije pričao da me ne poznaje. Meni je vremenom to postalo jasno i nisam imala problem”.

Foto: ATAImages/Milos Tesic, Printscreen

Starleta se osvrnula i na tvrdnju glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao Lečić. Atina je stala na stranu glumca i istakla da je glumica taj čin izmislila.

Nina Lečić u ŠOKU zbog tvrdnje glumice da je Lečić silovao dok su bili u braku: Ne prestaje da PLAČE

 

“Povodom aktuelnog slučaja, tog priznanja glumice da ju je on silovao, mislim da to nije istina. Čudno mi je da, ako si žrtva silovanja, ne prijaviš to odmah nego čekaš par godina… To su banalnosti. Verujem da je ona možda silovala njega, a ne on nju! Lečić je šmeker, gospodin, pravi frajer, tako da sam sigurna da ga žele sve klinke i da se zato možda i glumice kače na njega”, rekla je starleta.Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (46)

  1. Koja su ovo dva krpelja,pa to je strasno. Ovo ne moze da se gleda i pored velikog naprezanja. Oprostite.

    Odgovori

Ostavite komentar