Danijela tvrdi da ju je Lečić SILOVAO dok je bio u braku sa Ninom: Evo šta je voditeljka tada govorila

Nina i Branislav Lečić u tom trenutku bili su dve godine u bračnoj zajednici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Glumac, Branislav Lečić, kojeg je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, bio je u braku sa poznatom voditeljkom Ninom Radulović, sa kojom je u tom trenutku već imao sina.

Naime, Danijela je ispričala da se silovanje desilo 7. maja 2012. godine, na obroncima Beograda, a tada je glumac uveliko bio oženjen.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I Nina Janković PODRŽALA Danijelu Štajnfeld: U samo DVE reči sve rekla (FOTO)

“Te noći on je mene na moje moljenje i plakanje, na moje ‘ne’, odveo negde gde nisam znala gde sam, gde nisam mogla da izađem iz tog prostora, to je bilo van Beograda, negde na obroncima Beograda, usred noći. Tamo me je mučio, tamo me je silovao”, ispričala je, između ostalog, glumica.

Lečić je 2012. godine bio već dve godine u braku sa voditeljkom Ninom Radulović sa kojom je i aprila 2011. dobio sina Lava. Za vreme porođaja, Lečić je bio uz suprugu, a nakon toga je tri dana slavio. Tada je izjavio da bi voleo da dobije i četvrto dete.

Naša pevačica žestoko OSUDILA Lečića: To su mnogi i NASLUĆIVALI! (FOTO)

Par je novembra 2012. proslavio dve godine bračne sreće na intimnoj večeri u restoranu. Romantično veče i prisećanje sudbinskog susreta, uz dobar provod i smeh, bio je odličan način da bračni par obeleži drugu godišnjicu braka. Bili su jako srećni zajedno, a kako su tada ispričali, rođenje sina Lava učvrstilo je njihovu ljubav.

“Još u prvoj godini braka sve stvari budu jasne. Nas dvoje smo sada isti kao kada smo bili u vezi. Čini mi se čak i da nam je, otkako smo se venčali, bolje jer smo shvatili koliko nam je važno što imamo dete i to što živimo zajedno. ‘Papir’ drži vezu stabilnom, teže je vezu ‘prokockati’ ako imaš obećanje pred Bogom i narodom. Inače, dete menja partnere nabolje. Sve egoistične potrebe sa bebom prestaju. Parovima koji dobiju mališana uskraćeno je vreme koje bi provodili u dokolici, ali je važno dobro se organizovati. Partneri sa dolaskom bebe shvataju da je to iskustvo divno, pa onda i sa vedrije strane posmatraju sve one manje lepe stvari koje roditeljstvo donosi. Ipak, ponekad bi trebalo vratiti se u prošle dane. To je lekovito za vezu i tada radi ‘baka-servis’. Svaki izlazak iz ustaljenog ritma života prija, kao veče na kome smo proslavili dve godine braka. Kada na ovaj način dnevne obaveze, radne i roditeljske, ponekad začinimo, to oporavlja”, rekla je te godine za magazin „Hello!“ Nina Radulović, tada Lečić.

Eva Ras ZGROZILA javnost komentarom o slučaju Danijele Štajnfeld i Lečića: OVIM rečima podržala kolegu

 

Izvor: Objektiv.rs, Hello

Komentari (26)

  1. Silovana na obroncima Beograda? Smešno! Ne stidi se da kaže da je sa oženjenim muškarcem išla na panoramsko razgledanje Beograda.

    Odgovori
  2. Da nije stao na zulj Vucicu ne bi bilo ni optuzbe silovanja. Totalno smesna politicka situacija ne samo kod nas nego u celom svetu, samo saradnici duboke drzave imaju pravo da govore, samo novine koje saradju sa dubokom svetskom drzavom mogu da daju svoju istinu. Uzas , smucilo mi se sve, ne bitno ko je kriv, jer sve je postalo laz, matrix, nikom vise ne verujem a posebno ne vestima. Samo citaj sta pisu i istina je uvek suprotna. Onaj koji pise istinu i onako nema prava da objavljuje. Sva carstva su pala pa ce i ovo svetsko , nadam se ubrzo. A Lecic, nebitna informacija jer ionako verovatno je deo neke igre i politike. Izvuku iz dzaka i 10 godina kasnije kad im zatreba za neku svrhu

    Odgovori

Ostavite komentar