Naša pevačica žestoko OSUDILA Lečića: To su mnogi i NASLUĆIVALI! (FOTO)

Mnogi već veruju glumici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Danijela Štajnfeld je u beogradskom Višem tužilaštvu otkrila identitet osobe za koju tvrdi da ju je silovala. U pitanju je osoba inicijala B.L. a reč je navodno o našem istaknutom glumcu i političaru Branislavu Lečiću.

Mišljenja o ovom slučaju su podeljena i dok jedni misle da to nije istina, drugi su sigurni da je do sada nepoznati silovatelj zaista Lečić. U medije je dospeo i snimak navodno njihovog privatnog razgovora u kome glumac između ostalog kaže:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Mogu da razumem, ali to je velika greška! Moje iskazivanje nežnosti nije izraz nepoštovanja, to je tvoje dostignuće! To je za čast, a ne za osećaj ugroženosti. Iskreno ti govorim. Kao da bih stavio k***c u neku koju ne poštujem?! Da ponižavam, da potcenjujem?! Naprotiv, to radim sa osobom koja zaslužuje moju naklonost! Imaš li ti pojma ko sam ja?!”

Poslušajte SNIMAK RAZGOVORA Lečića i Danijele Štajnfeld: Ovaj dokaz je dostavila Tužilaštvu (AUDIO)

Ovaj snimak objavljen je i u njenom filmu “Zaceli me”, a sada se na to nadovezala i naša rep pevačica MC Sajsi koja je napisala:

Foto: Printscreen/ Youtube

“Znaš li ti ko sam ja ?” Sad znamo, a po reakcijama vidimo i da su mnogi naslućivali.”

Foto: Printscreen/Twitter


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Nije mislio da je mocnik vec da je probirljiv i prefinjen.Da ne uzima sve sto mu je ponudjeno.Satanizujete coveka,ko zna iz kakvog je konteksa izvuceno.Pomagao joj da napravi film.Danijela je bedak,sta radi u americi

    Odgovori
  2. On odlucuje kojoj ce dami da urucu tu cast svoj polni organ!? Sta je on mislio,da je u nekom filmu?! Psihopata, original.

    Odgovori

Ostavite komentar