Bahato! Kad mu se ŽURILO, a ona nije bila u zemlji: Kokeza po poznatu MANKENKU slao privatni avion

Osim što ju je obasipao luksuznim poklonima, kontroverzni biznismen je po lepoticu slao i privatni avion kad god mu se žurilo da je vidi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images,Printscreen/Instagram

Slaviša Kokeza nije želeo da štedi na svojoj devojci, manekenki Tamari Lazić, ali ni na sebi. Predsednik FSS patio od ljubomore, pa bio spreman na sve ustupke svojoj manekenci.

Kako je Objektiv juče pisao i otkrio, Kokezinoj devojci Tamari se dopao najnoviji model ,,mercedes kupea” – kabrioleta E klase, čija je minimalna cena preko 55.000 evra, a maksimalna 87.000. Slaviša Kokeza je odmah rešio da joj ispuni želju, ali mislio je i na sebe, pa je rešio da i on sedne za volan jednog luksuznog četvorotočkaša iste marke. Izabrao je džip „mercedes GLS ”, čija je cena od 100.000 do 180.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

AVIONI, KAMIONI

Inače, ovo čak nije ni vrhunac Kokezinog razbacivanja kad je u pitanju njegova zgodna izabranica. Osim što ju je obasipao luksuznim poklonima, kontroverzni biznismen je po lepoticu slao i privatni avion kad god mu se žurilo da je vidi, a ona nije bila u zemlji. Podsetimo, Objektiv je pisao da je Kokeza opsednut Tamarom, pa je čak iznajmio i privatne detektive da je prate, kako bi se uverio da mu je verna.

Oni su često i izlazili zajedno, obično u većem društvu, ali zajednički prijatelji i poznanici su znali da su zajedno. Ona je, inače, poznata i po tome što je 2015. godine navodno bila u vezi s Borisom Jeljcinom, unukom nekadašnjeg predsednika Ruske Federacije, koji je ime dobio po dedi. Pisalo se da su njih dvoje započeli i zajednički život, ali ta veza nije opstala.

KOLUMBIJA NIJE DALEKO

Pre nego što se fatalna manekenka pojavila u njegovom životu, Kokeza je, kao što je Objektiv ekskluzivno otkrio, voleo da se provodi s Kolumbijkama. On je više puta pravio žurke za odabrane, na kojima su se gustirala najskuplja pića, ali i zgodne Kolumbijke, koje su bile svojevrstan fetiš Kokeze, pa je po njih slao privatne avione. Inače, let u jednom pravcu takvim letelicama košta između 200.000 i 500.000 evra, ali tajkun nije žalio para. Najmanje pet puta bila je angažovana privatna avio-kompanija da lepe Kolumbijke dovozi iz rodne zemlje Pabla Eskobara u srpsku prestonicu, gde su bile organizovane bahanalije. Kad se izračunaju samo dolasci devojaka po najnižoj ceni, dolazi se do iznosa od minimum 2,5 miliona evra! Sva ova zadovoljstva Kokezi je omogućio ne samo biznis nego i kriminal. Naime, on je pre nekoliko dana priveden na informativni razgovor zbog sumnje da je državni budžet oštetio za više stotina miliona evra, i to tako što je osmislio paralelnu carinu, pomoću koje se roba švercovala iz inostranstva bez ikakve kontrole.

Prema saznanjima iz istrage, Kokeza je sarađivao s nekadašnjim direktorom Carine Milošem Tomićem, koji je ovim povodom i saslušan, a inspektori su ga u više navrata uhvatili da govori neistinu. Kokeza je, takođe u svojstvu građanina, dao iskaz u SBPOK zbog veza s klanom Veljka Belivuka, a tom prilikom je odbio da na poligrafu odgovori na pitanje vezanu za pripremu atentata na predsednika Aleksandra Vučića.

PIŠE: EKIPA OBJEKTIVA

Ovu i ostale aktuelne teme pročitajte u današnjem štampanom izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (15)

  1. Такође и кад немаш школе, образовања и бескрајно си пасје понизан деспоту који те је и поставио на незаслужено високо место. Само будале могу да верују да се и свезнајући није талио с овим.

    Odgovori
  2. Luka bte, organi su nam povađeni, jbg... pozzz. ŽIVJELE Ku... bez dana radnog staza. Svaki dan ih gledam na tv, u marketu, kafiču itd. Ne mozeš pogledati u njih. Kao da su Kleopatre

    Odgovori

Ostavite komentar