Sanja Papić o ubistvu Miše Ognjanovića: “Ubistvo mog muža je veliki greh, očekujem pomak u istrazi”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Nadam se da će posle tri godine doći do nekog pomaka u istrazi ubistva mog muža. Nažalost, njega ništa ne može da vrati, zaista je počinjen veliki greh! Ovo je juče rekla manekenka i bivša mis Srbije i Crne Gore Sanja Papić, supruga advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, koji je u julu 2018. ubijen ispred svog stana na Novom Beogradu.

Likvidacija poznatog beogradskog advokata već tri godine nije rešena, a nakon hapšenja klana Veljka Belivuka, postoje indicije koje ukazuju na to da bi ovaj zločin konačno mogao da bude rasvetljen.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pripadnici MUP gledali

Naime, pre nekoliko dana na Javnom servisu predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, govoreći o borbi protiv mafije, rekao da su se u poslednjih nekoliko godina dogodila tri ubistva osoba koje su u to vreme bile na merama, a da je jedan od ubijenih advokat. Mnogima je odmah bilo jasno da je reč o advokatu Miši Ognjanoviću.

Foto: Instagram/Printscreen

Ognjanovićava udovica, koja nikad u medijima nije govorila o ubistvu svog supruga, sada je odlučila da sa svojim pratiocima na Instagramu podeli vest o tome da je advokat bio na merama u vreme ubistva.

– Dakle, ko je potpisnik mera i ko je nalogodavac da moj pokojni suprug, advokat Miša Ognjanović bude na merama – pisalo je u jednoj Sanjinoj objavi.



Izvor: Kurir

Komentari (1)

  1. Jel to ista Sanja Papić koja je jurila Miću Jovanovića sa Megatrenda da se uda za njega, čak je sa mamom dolazila?

    Odgovori

Ostavite komentar