PRESLIKAN! Pogledajte i poslušajte kako izgleda i zvuči srpski glumac kao Slobodan Milošević (FOTO+VIDEO)

- Ova serija prevazilazi politiku i bavi se ljudskim sudbinama četvoročlane porodice - izjavio je scenarista i reditelj Bojan Vuletić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Epa/CLAUDIO ONORATI, EPA/SASA STANKOVIC

Ova serija prevazilazi politiku i bavi se ljudskim sudbinama četvoročlane porodice, koji nikada nisu verovali da se ovako nešto može desiti i koji reaguju nepredvidivo, instiktvno i ljudski. Ovo je priča o početku kraja jedne porodice, jedne zemlje i jedne epohe – izjavio je scenarista serije.

Nakon 20 godina od hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, biće prikazana mini TV serija pod nazivom „Porodica“, koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života članova porodice Milošević, navodi se u saopštenju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pod opsadom policije, novinara i demonstranata, porodica Milošević i njihovi prijatelji i saradnici, nalaze se u vili Mir na Dedinju, bez ikakve kontrole nad situacijom, a nepredvidive ljudske reakcije počinju da izlaze na površinu.

Glumac Boris Isaković u ulozi Slobodana Miloševića Foto: Alo.rs

 

 

– Ova serija prevazilazi politiku i bavi se ljudskim sudbinama četvoročlane porodice, koji nikada nisu verovali da se ovako nešto može desiti i koji reaguju nepredvidivo, instiktvno i ljudski. Ovo je priča o početku kraja jedne porodice, jedne zemlje i jedne epohe. Poslednji zajednički trenuci koje će ova porodica doživeti na slobodi i trenutak opsade njihove kuće predstavljaju metaforu i tragediju ne samo njih samih, već i cele zemlje i naroda – izjavio je scenarista i reditelj Bojan Vuletić.



Izvor: Alo

Komentari (5)

Ostavite komentar