Otkriveni mračni detalji iz reperovog života: DEVOJKA mu se UDAVILA u Dunavu, Ivana ga spasila depresije

Supruga mu je bila podrška i oslonac u svemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ NenadAleksicSa

Reper Nenad Aleksić Ša je već neko vreme u centru skandala, nakon što je svoju suprugu Ivanu javno prevario u rijalitiju Zadruga. On je uplovio u vezu sa Tarom Simov, a nešto slično dogodilo mu se i u drugoj sezoni ovog rijalitija, sa Draganom Mitar.

Ša je takođe učestvovao i na Farmi, pre nekoliko godina,  gde je ispričao da je pre dosta vremena doživeo veliku tragediju i traumu, kada mu se devojka udavila u Dinavu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će se ona udaviti u Dunavu. I ona, i brat, i deda i svi, porodična tragedija. Mogao sam da budem bolji, ona je meni dušu dala, to je nešto što ja vučem kroz ceo život i što ne mogu sebi da oprostim”, ispričao je tada muzičar.

Foto: Printscreen/ Instagram/ NenadAleksicSa

Posle “Farme” Nenad se povukao iz javnosti, ali je nastavio da se bavi muzikom. U njegovom životu desio se preokret kada je upoznao sadašnju suprugu Ivanu, sa kojom se oženio 2015. godine.

“Bebica će doći kada onaj od gore da zeleno svetlo. Hvala bogu živi smo i zdravi, ali nešto nas neće. Ja sam ranije mislio da se deca mnogo lakše prave”, rekao je svojevremeno Ša i dodao:

“Ivana mi je pomogla da sve dignem na viši nivo. I što se tiče oblačenja, spotova, dosta je uticala na mene i usmerila me.”

Tara TRUDNA sa oženjenim reperom? Tvrde da nisu opštili u rijalitiju, a sada traže TEST za trudnoću



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar