Tara TRUDNA sa oženjenim reperom? Tvrde da nisu opštili u rijalitiju, a sada traže TEST za trudnoću

Reper je u isto vreme srećan, ali i zbunjen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ ZadrugaOfficial

Prema pisanjima domaćih medija, učesnica četvrte sezone rijaliti programa “Zadruga” Tara Simov je u drugom stanju i to sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, koji je sa njom prevario svoju suprugu Ivanu.

Naime, Tara je tražila od produkcije test za trudnoću kako bi proverila da li čeka bebu sa oženjenim reperom, piše “Informer”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tara i Ša uveliko planiraju zajedničku BUDUĆNOST: Evo u koju ZEMLJU će pobeći nakon rijalitija (VIDEO)

“Tara i Ša tvrde da još nisu imali odnose, ali to nije tačno. U novom delu imanja u Šimanovcima nema kamera, pa su se već nekoliko puta krili tamo i imali odnose. Za njihove intimne odnose zna nekoliko zadrugara, ali pošto je Ša i dalje zvanično u braku sa Ivanom, ćute o tome. Tara se nedavno poverila ljubavniku da joj ciklus kasni i da veruje da je u drugom stanju. Tražili su test za trudnoću i sada s nestrpljenjem čekaju da im produkcija to donese”, otkriva dobro obavešten izvor za pomenuti list.

Prema njegovim rečima, repera je ova vest obradovala, ali se u isto vreme i uplašio osude javnosti.

Tara i Ša otkrili da su se upoznali mnogo RANIJE: Simova je tada repera ODBILA u jednoj stvari (VIDEO)

“Nenad je šest godina bio u braku sa Ivanom i nisu dobili dete. To mu je najveća želja u životu! Kad mu je Tara rekla da sumnja da je trudna, u prvi mah se baš obradovao. Potom je počeo da paniči šta će ljudi reći što je ljubavnici napravio bebu u rijalitiju. Najviše ga brine šta o tome misli njegova porodica”, kaže izvor.

Tara je u nekoliko navrata rekla da bi volela da zasnuje porodicu sa reperom.

“Volim Nenada i maštam da se udam za njega i rodim mu decu. Mogu da zamislim kako starimo jedno uz drugo, pošto smo vrlo slični. Kad se završi “Zadruga”, planiramo zajednički život, a čak smo razmišljali i da se preselimo u Grčku”, rekla je Simova.

Tara Simov ZAPREPASTILA sve izjavom: Ja nisam LJUBAVNICA, Ša je samo formalno u braku

Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (1)

  1. To sad tako misli, dok reper još iole izgleda mladoliko. Čim napuni 50 godina, počeće da ga vara, a i on nju. Njoj će tek biti 30. Dosadiće joj. Ona je ionako nestabilna, histerična, a on impulsivan, takođe nezreo. Evo, živi bili, pa videli!

    Odgovori

Ostavite komentar