SKANDAL

Diskvalifikovana takmičarka OTKRILA šta joj je Karleuša NAPISALA u poruci: Ispričala sve o incidentu

Ispričala i šta joj je o svemu rekla mentorka Marija Šerifović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Vanja Knežević diskvalifikovana je iz takmičenja “Zvezde Granda” zbog storija koje je objavila na svom profilu na Instagramu, a u kojima su uznete uvrede na račun članice žirija ovog takmičenja, pevačice Jelene Karleuše.

Vanja se sada oglasila i objasnila kako je došlo do svega ovoga, te da li se pokajala zbog nečega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Meni je pre dva dana Jelena poslala poruku zbog storija koji sam objavila, da ću biti diskvalifikovana i nakon toga me je i blokirala. Samim tim nisam stigla ni da joj odgovorim na to. U tom momentu sam se čula i sa Marijom”, počela je ona priču za Telegraf Jetset.

DRAMA! Karleuša brutalnim rečima kandidatkinju dovela do suza: Izgledaš kao TETKA, mnogo si umislila!

“Tad je trebalo da se razmotri cela situacija, zajedno sa Sašom. Međutim, sve smo to ostavili za sutradan, da eto, da kažemo ‘prenoći’. Pa su mi sutradan javili, Saša mi je javio… Tačnije, nije on, nego Grand produkcija… Javili su mi da sam diskvalifikovana iz tih razloga”, nastavila je Kneževićeva.

Otkrila je i da se nakon incidenta čula sa svojom mentorkom Marijom Šerifović.

“Da, mi smo se čule sutradan. Ona je u Americi. Nismo se čule pozivom, već porukama. Mislim da je ona u veoma nezgodnoj situaciji zato što je bukvalno ‘između dve vatre’. Ne može, na neki način, koliko god želi da me podrži, ne može protiv svih njih jer opet, ipak su oni zajedno u žiriju i sve to u potpunosti razumem, ali svakako da mi je pružila podršku. Žao joj je zbog svega toga, jer vidi da je ogroman nesporazum nastao. Zna kakva sam, poznaje me i prošlo je dovoljno vremena da se na neki način upoznamo”, priznala je ona za pomenuti medij.

Karleuša POBESNELA, traži POMOĆ od države: Čistačice čiste, glumci glume, a mi ne možemo da pevamo!

Kako kaže, dobija brojne poruke podrške.

“Konstantno mi pišu, kako poznati tako i ostali, na društvenim mrežama. Ima i dosta poznatih, ne znam sad tačno ko je sve, ali ima i u komentarima. Nisam, iskreno da vam kažem, ni sve stigla da pročitam. Previše me zovu sa svih strana. Pokušaću da nađem vremena da i na to sve odgovorim i da zahvalim iskreno svima”, ispričala je Vanja za Telegraf Jetset.

Da može da vrati vreme, kaže, ne bi opet podelila ovu objavu.

“Sigurna sam da ne bih. Mislim, ja zaista ni sada ne znam tačan razlog te diskvalifikacije jer ja nisam ništa loše napisala niti sam ni u jednoj poruci, zaista, kritikovala ili omalovažavala ili pričala nešto ružno za Jelenu, niti bih ikada to uradila, već sam se iskreno zahvaljivala ljudima koji su mi pružili podršku. Tačno je da je pored tih komentara koji su pisani kako bi mi pružili podršku bilo i negativnih komentara i bilo je i nekih koji su vređali Jelenu i onda je to shvaćeno na jedan pogrešan način i ispalo je tako da sam se ja zahvaljivala i na taj jedan komentar i na taj drugi deo komentara”, dodala je Vanja.

Seka i Karleuša su se godinama prozivale, sve je gorelo: Posle svega palo POMIRENJE, evo i dokaza (FOTO)

“To svako može da shvati na način koji želi i zato mislim da je to sve na neki način pogrešno predstavljeno. I zato kažem, da sam znala ne bih objavljivala taj stori jer nisam imala nikakvu lošu nameru. To je bio neki drugi stori, ja sam tako mahinalno delila, jer je previše svega toga bilo, zahvaljivala sam se ljudima, i kako sam tako delila ja nisam svaki ni tako precizno ni čitala. Sadržaj tog storija je bio dostupan na svim društvenim mrežama. Ja od toga ništa nisam pisala, a opet, ne mogu protiv volje naroda koji traže istinu i pravdu”, zaključila je Vanja Knežević za Telegraf Jetset.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf Jetset

Komentari (5)

  1. Mozete da je branite, ali cinjenica je da je opsovala ziri i kasnije nastavila sa uvredama. Sta je ocekivala? Nagradu? Tako mlada, a tako nevaspitana.

    Odgovori
  2. Ne preispituj se ti dete,niti se pravdaj zeni koja je javno osramotila porodicu,da ce joj se generacije sramotiti.pere se ona na sve nacine,al istina je poznata svima.Ne ponizavaj se toj osobi,vec presavij tabak sa svojim roditeljima i potrazi satisfakciju zakonskim putem.

    Odgovori

Ostavite komentar