Priznala je da vodi ljubav 11 puta dnevno: Sada joj muškarci traže broj telefona, a žene je mrze (VIDEO)

Trejsi Kis je privukla veliku pažnju svojim priznanjem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/tracykissdotcom

Britanska starleta Trejsi Kis ne prestaje da privlači pažnju, a kada je u jednoj televizijskoj emisiji priznala da je zavisnica od seksa i da ponekad doživi i 11 orgazama dnevno, internet se usijao od različitih komentara.

Trejsi koja vrdi da je njena zavisnost od vođenja ljubavi prouzrokovana hormonskim disbalansom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Zbog svog visokog libida imam mnogo problema da zadržim momke. Moj poslednji dečko je izdržao pet meseci pre nego što sam ga potpuno uništila”, priznaje Trejsi.

“Kada se radi o masturbaciji, radim to najmanje dva, tri puta dnevno. Dobrao je što radim od kuće pa imam vremena za “igrice” u krevetu”, priča ona i nastavlja:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tracy Kiss?? (@tracykissdotcom)

“Kada ne doživim bar jedan vrhunac tokom noći, ja sam neraspoložena i nervozna. Najrećnija sam u danima kada imam i po 11 orgazama dnevno”.

“Muškarci me ne razumeju do kraja. Oni misle da su omanuli jer ne mogu da me zadovolje do kraja, ali ne shvataju da je istina sasvim drugačija: baš zato što su oni toliko dobri u krevetu, meni se to sve više sviđa i želim više”, objašnjava Trejsi.

Posle gostovanja u emisiji na engloeskom kanalu E4, Trejsi se našla pod baražnom paljbom na društvenim mrežama.

“Ta žena je rekla da obožava seks i da ima i 11 orgazama dnevno. Sada to isto i moj dečko očekuje od mene”, glasio je jedan od komentara besnih žena, a jedna dama je konstatovala:

“Ona deluje “lako”, ne želim da me bilo ko povezuje sa takvim osobama”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tracy Kiss?? (@tracykissdotcom)

Takođe, brojni komentatorim su optužili Trejsi da radi sve da bi privukla pažnju, kao i da je očigledno egocentrična.

Sa druge strane, muškarci su Trejsin profil na Instagramu zasuli porukama, i uglavnom joj traže broj telefona i žele da je upoznaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tracy Kiss?? (@tracykissdotcom)

“Moramo da prestanemo da ceo pol posmatramo istim očima. Vreme je da prestanemo da se međusobno upoređujemo i prihvatimo činjenicu da smo svi različiti i da nas to čini ljudima kakvi jesmo”, zaključila je Trejsi Kis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tracy Kiss?? (@tracykissdotcom)



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (11)

  1. U konkretnom slučaju je reč o 15 ( na svaka dva minuta po orgazam ) po odnosu, koji potraje između 45 - 90 minuta, u zavisnosti od raspoloživog vremena. A što je još interesantnije dok se sve to uvežbavalo i istraživalo koliko je optimalno da dama bude baš uvek totalno zadovoljena došlo se i do spoznaje da postoje ‘suvi muški orgazmi’. Odnosno bez ejakulacije, takoda se ne gubi energija kod muškarca a postože zadovoljstvo i može satima da bude partnerki na usluzi. A da ejakulira tek kada je partnerki sasvim bilo dovoljno zanimacije.

    Odgovori
  2. Višestruki (2-3) i 11 nije isto, dragi gospodine. Znam šta pričam, vrlo dobro. :) Ludovalo se nekad, pa posle toga nije moglo da se dođe sebi, a "njoj" je, sirotici, trebalo 2-3 dana da se povrati posle toga. Ako ova devojka to radi svakog dana u neograničenim količinama, nema šanse da se povrati. A drugo, radi li ta žena još nešto? Ako radi, onda joj odnosi ne traju duže od par minuta. Tako, možda i može... :)

    Odgovori

Ostavite komentar