Šešelj ŠOKIRAO u programu uživo: Glavni predvodnik u Crnoj Gori je OVAJ čovek, pita se više od Đukanovića

On je naglasio da se Crna Gora ne može izvući iz mafijaških kandži dok god je Milo Đukanović na vlasti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Gostujući na televiziji Pink, lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj je opširno govorio o društveno-političkoj situaciji u Crnoj Gori, a najviše o lokalnim izborima koji se danas održavaju u Nikšiću.

On je naglasio da se Crna Gora ne može izvući iz mafijaških kandži dok god je Milo Đukanović na vlasti, ali, možda još i važnije, dok se ne skloni Brano Mićunović koji je, kako je naveo, predvodnik mafije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Šešelj uživo u programu UPOZORIO sav srpski narod, spomenuo i ATENTAT: “Oni su opasni jer imaju novac” 

– Što se tiče Crne Gore, ne može ona isplivati iz mafijaškog zla. Ne može isplivati iz kriminala, dok ne odu Milo Đukanović, cela njegova bulumenta, i taj glavni predvodnik, direktni predvodnik mafije u Crnoj Gori Brano Mićunović, koji je čak moćniji od Mila Đukanovića. Više se on pita nego Milo Đukanović – zaključio je Šešelj.



Izvor: Alo

Komentari (3)

  1. Bravo seselj ,samo nastavi da branis srpski narod po vasem ,,mentalitetu" jer si stvarno bio uspesan do sada ! Zna se kako su zavrsili po Hr i Kosovu i Bosnu. Oslobodi i CG od njih. I Nemoj stat tu nego nastavi u Sanxhak i Vojvodinu i Dolinu...Svaka tebi i takvima ko ti cast.

    Odgovori

Ostavite komentar