Da li biste pojeli ovaj burger? (VIDEO)

Ako želite hranu bez veštačkih boja, konzervansa i aditiva, onda će vam poteći voda na usta...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/You Tube

Trend pomame za zdravom hranom najdoslednije potrošače je naterao da pri kupovini pažljivo čitaju dekleracije na proizvodima, kako bi bili sigurni da ne sadrže neželjene elemente poput veštačkih boja, aditiva i pojačivača ukusa. Na posebnom udaru javne kritike su se našli lanci brze hrane, za koje važi uvreženo mišljenje da u prekomernim količinama upotrebljavaju sve te nepoželjne sastojke, kako bi njihovi proizvodi kupcima izgledali što primamljivije, a usput i mnogo duže ostajali sveži (ili barem “na oko” delovali sveže, jedro i zdravo).

Jedan od svetski najpoznatijih “fast food” lanaca, američki “Burger King” izbacio je reklamu za svoj novi “Whopper” burger, koja je izaziva reakcije poput “malo je jezivo”, ali ipak, marketinški stručnjaci čuvenog brenda, smatraju da reklama “gađa pravo u metu”.

Naime, u “Burger Kingu” su rešili da potrošačima dokažu da se u njihovoj kući ne koriste apsolutni nikakvi veštački dodaci hrani, što se najbolje vidi po vremenu truljenja i propadanja burgera. Nova reklama predstavlja ubrazni video-prikaz toga šta se tačno dešava sa “Whopper”-om, ukoliko prođe 34 dana od kada je pripremljen.

Iako su kadrovi pomalo odbojni, marketing tim veruje da će upravo ovom reklamom privući sve one potrošače koji žele da se hrane zdravo, jer sada mogu da budu potpuno sigurni da u ovim burgerima nema aditiva koji bi veštački održavali svežinu njihovih proizvoda.

Da li u vama ova reklama izaziva želju da pojedete novi “Whopper”? Pogledajte pa procenite sami…

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar