“Marinika Tepić je merna jedinica za GLUPOST!”: Đukanović joj “zahvalio” na priznanju o zloupotrebi

On se ironično zahvalio Mariniki Tepić što je potvrdila da je bivša vlast zloupotrebljavala svoje službe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube

Član predsedništva SNS i poslanik ove partije, Vladimir Đukanović je na društvenoj mreži Parler prokomentarisao izlaganje Marinike Tepić na današnjoj sednici na kojoj je pre svega, pokazala da je na vezi sa onima koji su prisluškivali predsednika Vučića, njegovog brata Andreja, oca Anđelka, sina Danila, ili, što je još gore, da je na vezi i sa samim nalogodavcima.

Naime, on se ironično zahvalio Mariniki Tepić što je potvrdila da je bivša vlast zloupotrebljavala svoje službe i što je potvrdila da je u kontaktu sa dojučerašnjim strukturama MUP-a koji preko nje spinuju informacije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Marinika Tepić je merna jedinica za glupost. Neizmerno joj hvala što je potvrdila da je bivša vlast zloupotrebljavala službe da prisluškuje političke protivnike. Ujedno, hvala još što nam je potvrdila da je u kontaktu sa dojučerašnjim strukturama MUP-a koji preko nje spinuju informacije.”,napisao je Đukanović.

Foto: printscreen/Parler/Djuka79

Podsetimo, Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa održala je danas konferenciju na kojoj je predstavila izveštaje ovlašćenog službenog lica iz kojih, kako tvrdi, se vidi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisluškivan zbog kontakata sa liderom Srpske desnice Mišom Vacićem, a koji je, prema njenim rečima, bio na merama zbog ekstremizma.

Marinika skočila sebi u stomak: Priznala da je na vezi sa onima koji su prisluškivali Vučića!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar