Marinika skočila sebi u stomak: Priznala da je na vezi sa onima koji su prisluškivali Vučića!

Potpredsednica Đilasove SSP imala je zadatak da relativizuje prisluškivanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, održala je danas konferenciju na kojoj je predstavila izveštaje ovlašćenog službenog lica iz kojih, kako tvrdi, se vidi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisluškivan zbog kontakata sa liderom Srpske desnice Mišom Vacićem, a koji je, prema njenim rečima, bio na merama zbog ekstremizma.

Ovim svojim izlaganjem, Marinika je, pre svega, pokazala da je na vezi sa onima koji su prisluškivali predsednika Vučića, njegovog brata Andreja, oca Anđelka, sina Danila, ili, što je još gore, da je na vezi i sa samim nalogodavcima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uzimajuću u obzir dalje njeno izlaganje, Marinika je imala određeni zadatak, da danas relativizuje to prisluškivanje, time što je rekla da nije prisluškivan predsednik Vučić, nego po sudskom nalogu navodni “srpski ekstremista Miša Vacić” koji je bio pod merama. Ipak, nije pomenula zašto su onda prisluškivani i brat Andrej i sin Danilo.

Marinika je pokušala da opravda prisluškivanje predsednika države, a na neki način je uspela da dobije zapisnik u kome se pominje lice za koje je postojala odluka suda, odnosno Miša Vacić, pa je to vešto izmanipulisala i iskoristila kako bi pokrila, zaštitila i opravdala nalogodavce prisluškivanja.

Marinika, nije ni svesna, ali upravo pominjući Mišu Vacića, sama sebi je skočila u stomak, jer je time potvrdila reči Aleksandra Vučića koji je rekao najbitniju činjenicu, a to je: šta god da su slušali i koliko razgovora da su slušali Vučiću ne mogu da nađu nikakav kriminal, nikakve razgovore o parama i slično.

Tepićeva je svojim nastupom danas potvrdila da je Vučićev najveći greh to što je razgovarao sa navodnim srpskim ekstremistom, Mišom Vacićem, koji možda malo emotivnije shvata srpstvo, ali nije nikoga tukao, prebijao, palio, nije upadao u RTS, nije palio skupštinu, nije tukao novinarke…



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar