Pevač Zdravko Čolić ne prolazi kroz “nevolje u bračnom raju”

Čola priznao da ni njegov brak nije savršen, a razlog je ovo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Zdravko Čolić poznat je kao jedna od najvećih balkanskih zvezda, koga u svojoj dugogodišnjoj karijeri nisu pratili medijski skandali, ali je takođe poznato i to da popularni pevač ne voli preterano da se eksponira.

Iako nerado priča o svom privatnom životu, ovoga puta pevač je otkrio zbog čega mu se supruga najčešće ljuti, odnosno šta mu zamera.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Supruga se najviše ljuti na mene što sam popustljiv prema kćerkama. Ona ne može da shvati da sam ja tako mekan prema njima i da ne mogu da im kažem ne, dok je ona uglavnom stroga”, iskren je bio u izjavi za Ekskluzivno.

Zbog naslova “Nevolje u raju: Zdravko Čolić progovorio o privatnom životu i supruzi ALEKSANDRI, pa ŠOKIRAO”, ova vest je okarakterisana kao klikbejt, jer su zapravo, razmirice koje ima sa suprugom zbog popustljivosti prema kćerkama, te nema mesta “šoku” i “nevoljama”.

Nakon upozorenja organizacije Raskrinkavanje.ba da vest koju smo preneli nije tačna, ogradili smo se i napravili izmene u tekstu.

Ovom prilikom izvinjavamo se čitaocima na grešci. Preduzećemo sve mere opreza da se ovakav propust ne ponovi na našem portalu. O greškama koje smo ispravili, a na koje nam je ukazao Raskrinkavanje.ba čitajte KLIKOM OVDE!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar