SUKOBI

Na estradi se vodi ŽESTOKA borba oko alimentacija: Otkrivamo ko su najveći DUŽNICI među bivšim muževima

Bivše žene podnose tužbe, jer očevi ne ispunjavaju svoje roditeljske dužnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Antonio Ahel/ATAImages

Staru izreku „Bolje dobar razvod nego loš brak” vrlo često je nemoguće ostvariti pošto se problemi određenih parova ne završavaju nakon napuštanja zajednice. Još ako je u sve to upletena javnost, čitav slučaj postaje komplikovaniji. Mnoge javne ličnosti tako nisu našle mir nakon razlaza sa svojim partnerima jer su se pojavili problemi oko – alimentacije.

Poslednji ovakav slučaj iznela je pred javnost pevačica Emina Jahović, koja nije krila da sa bivšim mužem Mustafom Sandalom još uvek ima probleme, iako je prošlo već tri godine od njihovog razvoda. Pevačica se uključila u jutarnji program televizije Prva i saopštila da će spor sa ocem svoja dva sina rešiti na sudu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Tužno je da posle tri godine imamo neke probleme. Tačno je da imamo probleme, ja sam ostavila da sud to reši. Što se tiče finansijskog segmenta, on je tu za decu, ali trebalo je da ispuni i neke druge stvari, a to nije radio. On to nije ozbiljno shvatio, očigledno. Ovde zakon ozbiljno štiti žene, što je jako lepo i verujem da će biti sve ok i da ćemo se na kraju dogovoriti”, rekla je Emina, koja nije želala da ulazi u detalje njihovih nesuglasica.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Navodno je denser Gagi Đogani dugovao dva miliona dinara zbog neplaćenih alimentacija, nakon čega ga je pevačica Anabela Atijas tužila, a sud je doneo odluku u korist Atijasove.

“Htela sam da se ljudski završi, ali zbog njega je ovako! Sud mu je blokirao kartice, a ja još nisam dobila nikakav novac, to nadležni rešavaju i pare tek treba da mi stignu”, rekla je ranije Anabela, dok je Gagi bio veoma povređen zbog njenog poteza.

Anabela progovorila o odnosu sa Markom: Previše sam ZAŠTITNIČKI nastrojena, NAJBITNIJE je da se oni slažu

“Nisam očekivao da žena sa kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao deci i uzme mi sve što imam. Anabela se aktivirala na grub i brutalan način i neprijatno me iznenadila po ko zna koji put u životu. Osetio sam se kao kriminalac, jer mi je kartica blokirana. Jako sam loše, nije mi dobro”, rekao je Gagi tada, dok se sada nada pomirenju sa bivšom ženom.

“Želeo bih da se pomirim s njom, samo mislim da za to treba još malo vremena.Uskoro nam stiže unuče, pa bi bilo lepo da ponovo svi budemo jedna velika, srećna porodica”, rekao je nedavno za Kurir.

Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Jedan od najpoznatijih slučajeva ove vrste na našoj estradi je između Goce Tržan i njenog bivšeg muža Ivana Marinkovića, sa kojim ima ćerku Lenu. Naime, Goca je tužila bivšeg supruga zbog duga od 500.000 dinara, za sve neuplaćene alimentacije. Na prvom suđenju Ivan se nije pojavio, ali je u avgustu 2019. godine uplatio ceo iznos i izmirio dugovanje. Pevačica je nedavno
pričala o odnosu njihove ćerke Lene sa ocem Ivanom.

Foto: ATAimages/Antonio Ahel

“Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju s njim”, rekla je Goca u svom rijaliti programu „Moj savršen brak”.

Foto: E-stock/M.Rafailović

Kako se pre nekoliko meseci pisalo, Darko Lazić duguje 20 alimentacija za ćerku Lorenu, koju ima iz braka sa pevačicom Anom Sević. Navodno je iznos duga preko milion dinara. Lazić je tada govorio da nije imao dovoljno novca, jer zbog saobraćajne nezgode koja mu se desila 2018. godine nije radio, a kasnije je usledila pandemija, koja je takođe zaustavila rad estradnih umetnika. Međutim, advokati Ane Sević tvrdili su da Darko nije plaćao alimentaciju ni pre nezgode. Darko je jednom javno istakao da zbog loših odnosa sa bivšom ženom ne viđa ćerku i da bi dao sve na svetu da je vidi. Ipak, Ana je to demantovala i na Instagramu objavila fotografije koje dokazuju da se Darko i Lorena viđaju i navela je tačne datume koje su proveli zajedno.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Sonja Vuksanović tužila je bivšeg muža Željka Šašića 2016. godine, tvrdeći da nije platio alimentaciju za njihovu ćerku tri godine i da sve troškove za nju i njeno školovanje ona sama finansira.
Željko je to negirao i tvrdio da on sve redovno plaća.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sonjin izabranik nakon Željka bio je Aca Lukas, a njihova priča takođe se završila razvodom. Sonja sa Acom nikada nije imala problema oko isplate alimentacije za ćerku Viktoriju, osim toga što je Sonja prvobitno tražila da joj pevač uplaćuje 5.000 evra mesečno, što je Aca odbio i dogovorili su se da mesečni iznos bude 2.000 evra, i to redovno plaća.

Ovu i ostale priče čitajte u današnjem izdanju dnevnog lista Objektiv:

Foto: Objektiv.rs

Piše: Mila Marinović

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar