Za 7 godina napravio 35 dece! Ne želi da ga mališani nazivaju tatom, a evo i zašto

Do pre tri godine imao je 18 dece, ali se sada ta brojka znatno uvećala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Kyle Gordy

Kajl Gordi (29) koji radi u Los Anđelesu kao honorarni računovođa, vodi i Fejsbuk grupe posvećene pomaganju potencijalnim roditeljima da pronađu donatora sperme.

I sam se uključio u akciju doniranja, a zahvaljujući njegovoj spermi, za sedam godina rodilo se 35 dece.

Gordi je prvi put odlučio da donira spermu kada je imao 22 godine. Kada je prvi put dao intervju za britanski San 2018. godine, imao je 18 dece. Sada se ta brojka znatno uvećala.

U razgovoru za Skaj njuz naveo je da će ga deca smatrati tatom, ali da ne bi voleo tako da ga zovu jer sebe “više doživljava ujakom, a ne ocem”.

“Prilično je lepo pomagati ljudima. Putjem na zanimljiva mesta, a ponekad mi se ovo čini i kao avantura. Zbog pandemije sam bio mnogo zauzet, povećao se broj žena koje traže spermu”, rekao je Gordi.

Držao suprugu Anu na porođaju za ruku: Čim je ugledao bebu, zbog OVOGA ih je oboje zauvek napustio

U nedavnom istraživanju oko 40 odsto Britanaca reklo je da imaju manje seksa zbog pandemije koronavirusa i fizičke distance.

Mesečno ga, kaže Gordi, kontaktira oko 100 žena putem Fejsbuka, ali nije hteo da otkrije za koliko se ta brojka povećala tokom pandemije.

Kaže da se 90 odsto njegovih klijenata odlučuje za veštačku oplodnju, mada ima i onih koji žele da ih oplodi prirodnim putem. Obično prepušta damama da to odaberu.

Redovno putuje i u Veliku Britaniju kako bi donirao spermu, a osim putnih troškova, ne naplaćuje ništa za svoje usluge.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar