NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 8. do 14. marta: Venera, Neptun i mlad Mesec donose nam maštanje i nejasne planove

Astrolog Objektiva otkriva kakva je sedmica pred nama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Jill Wellington

OVAN

Posao
Vaš vladar je u Blizancima, pa vam neće nedostajati komunikacije i druženja. Ipak, krajem sedmice mlad Mesec u Ribama 13. marta donosi vam nejasne planove. Imate sve u svojim rukama, ali opet niste samostalni. Krajem sedmice sledi vam ozbiljan razgovor sa nadređenima.
Ljubav
Nemate problema na ljubavnom planu ali vam nešto smeta. Guši vas obična atmosfera kojom ste okruženi. Krajem sedmice pokušavate da promenite rutinu u partnerskim odnosima. Slobodni Ovnovi mogu upoznati osobu sa kojom će odmah biti jako bliski.
Zdravlje
Dobro se osećate ako zanemarite koliko jedete.

BIK

Posao
Imate puno izbora na poslu tokom nedelje i zato birajte kojim ćete putem ići. To su ipak dugoročni projekti. Postoji mogućnost i da potpišete neki novi ugovor koji će vam doneti veći novac. Krajem sedmice imate saradnju sa starijim poslovnim partnerom.
Ljubav
Vaš vladar Venera će krajem sedmice biti u konjukciji sa Neptunom, pa nemojte mnogo maštati jer ne vidite dobro ni sebe a ni partnera u emotivnom odnosu. Imate neke nedoumice, iako će vam ova nedelja biti puna zabave i nežnosti. Krajem sedmice pazite da ne zavedete donedavnog prijatelja.Izgubiće glavu za vama.
Zdravlje
Nemate tegoba.

BLIZANCI

Posao
Kojim putem treba ići nije vam jasno, zato ste odlučili da idete na sve strane i sve frontove. Krajem sedmice potrebno je da budete prisutni u realnom svetu i da izađete iz megalomanskih planova, a tih dana imate i dobar poslovni sastanak.
Ljubav
Preporuka zvezda je da ne zapostavljate partnera jer ste previše posvećeni poslu. Ipak je vaše slobodno vreme tokom sedmice rezervisano za provod udvoje. Imajte na umu da se ljubav gaji, pogotovo ako je sve u najboljem redu.
Zdravlje
Manji problem sa kolenima.

RAK

Posao
Na dobrom ste putu, ali ni jedan uspeh, pa ni vaš nije došao preko noći. Zato se ove sedmice posvetite radu i nemojte biti previše nervozni kada vam ne ide kako ste zamislili. To je sve normalno. Uradite najbolje što možete. Krajem sedmice imate malo briga ali i veliko zadovoljstvo završenim projektom.
Ljubav
Imate podršku partnera ali nemate jasnu sliku u čemu vas podržava. To je samo vaša dilema. Krajem sedmice imate puno pravo da se odmorite od ljubavi i da se posvetite prijateljima.
Zdravlje
Odlično.

LAV

Posao
Dani vam lete brzinom svetlosti i samo što ste legli u ponedeljak, probudite se a već petak. Potrebno je da se bolje organizujete i podelite obaveze sa saradnicima. Nije dobro da bude sve na vašim leđima. Trpite veliki pritisak.
Ljubav
Na polju ljubavi imate velika očekivanja od strane partnera. On sa razlogom traži vašu prisutnost i posvećenost porodici. Izbalansirajte svoje slobodno vreme i porodicu.
Zdravlje
Nemate veće tegobe.

DEVICA

Posao
Imate posla i imate briga. To je kod vas prirodno stanje stvari. Ipak, tokom sedmice očekujte finasije koje će vam namestiti osmeh na lice. Krajem sedmice imate nove planove.
Ljubav
Venera je i dalje u znaku Riba pa je vama trenutno sve “cveće i proleće”. Zaljubljeni ste i gledate svet sa lepše strane. Ipak, konjukcija Venere i Neptuna zamagljuje vam realnost. Krajem nedelje imate susret sa realnim svetom. Obaveze vas jure i opominju da postoji i porodica, a ne samo posao.
Zdravlje
Moguća upala bešike.

VAGA

Posao
Vi sanjate budni a to utiče na vašu poslovnu aktivnost. Probudite se i krenite da se bavite stvarima od kojih se živi. Nemojte zidati kule u vazduhu. Krajem sedmice realnost vas opominje da prionete na posao, jer treba platiti račune.
Ljubav
Sanjate, a ne spavate. Volite, a ne znate ni koga ni zašto. Nalazite se u snu koji želite da živite. Prinčevi su odavno izumrli pa je važno da ga više ne očekujete. Imate i druge opcije jednako dobre, a nisu kraljevskog karaktera.
Zdravlje
Manje cigareta.

ŠKORPIJA

Posao
Ove sedmice ništa manje ne očekujte od dobrih prilika. Imate sjajne predispozicije da napokon uhvatite dobar poslovni vetar jer ste se ukrcali na veliku lađu. Krajem sedmice sumirate rezultate i idete dalje.
Ljubav
Nije da nema ljubavi tokom ove sedmice, ali vaši prioriteti su posao i postavljanje novih temelja. Zato ne obraćate pažnju na emocije, a ni na partnera. Više vas zanimaju finasije.
Zdravlje
Moguće upale.

STRELAC

Posao
Ove sedmice kao da radite u apoteci – sve na poslu mora biti precizno i pažljivo izmereno. Zato možete imati problem sa sobom, jer želite perfekciju koju ipak ove sedmice ne možete postići. Poslovna sedmica je dobra iako nije sjajna. Ipak sačekajte bolje dane za nove poduhvate.
Ljubav
Ovo je opuštena nedelja za vas. Na ljubavnom polju nema značajnih pomaka, ali zato u zabavi i druženju ima. Krećite se, šetajte i družite što više, jer vam to daje energiju. Krajem sedmice imate ozbiljne prregovore sa emotivnim partnerom.
Zdravlje
Sjajno se osećate.

JARAC

Posao
Odlična poslovna nedelja je ispred vas. Mogući su finansijski skokovi kojima se niste nadali. Zato radite predano i istrajno, može vam se dobro isplatiti. Krajem sedmice doznaćete jednu tajnu koju ćete dobro iskoristiti u poslovne svrhe.
Ljubav
Ne nadajte se velikoj ljubavi u ovom peridu, ali nekom laganom flertu svakako. Imate dobre komunikacione veštine i sami sebe možete iznenaditi koliko se trudite da budete zanimljivi jednoj Škorpiji. Zato samo opušteno, pričajte celu noć ako vam to pričinjava zadovoljstvo.
Zdravlje
Više se krećite.

VODOLIJA

Posao
Kod vas je sve prenaglašeno: i posao i saradnja, i druženje i akcija. Nemate vremena ni da se okrenete oko sebe. Tokom sedmice imate još ponuda za poslovnu saradnju i to je odlično, jer vam ne fali energije i volje da se potpuno posvetite svim poslovnim aktivnostima. Kreativni ste pa iskoristite svoje urođene talente.
Ljubav
Niste vi za ljubav u ovoj nedelji. Pre ste za neobavezne priče. Ustvari treba vam neko da popuni vaše vreme. Zato i nemate dodira sa emocijama na ozbiljan način. Kod vas je sve moguće, ali duga veza nije. Jenostavno čekate Veneru da vam probudi leptiriće u stomaku koji su se skroz uspavali.
Zdravlje
Nemate veće tegobe.

RIBE

Posao
Mlad Mesec 13. marta donosi kao i uvek nove prilike i šanse. To mogu biti lako i poslovne šanse. Zato ne propuštajte sastanke na koje ste pozvani, jer imaćete šta da čujete. Mogući su finasijski pomaci na bolje. Krajem sedmice stižu nove povoljne poslovne informacije.
Ljubav
Tajne su aktivne, i to ne samo ove sedmice nego već neko vreme je tako. Zabranjeno voće koje jedete može da vam presedne. Nemojte biti sigurni da se za tajnu ljubav neće saznati. Povedite računa da ne ugrozite ljude do kojih vam je mnogo stalo. Krajem sedmice imate ozbiljan razgovor sa partnerom.
Zdravlje
Manje konzumirajte alkohol.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar