U krevetu je BOMBA, bio sam presrećan, a onda mi je skrivena torba otkrila šta ona 3 godine krije od mene

Kada je otkrio njenu mračnu tajnu sve se promenilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Posle tri godine veze, saznao je šta njegova devojka zaista voli u seksu, i to bi moglo da okonča njihovu vezu.

“Mislio sam da imamo mnogo toga zajedničkog. Oboje smo bili prevareni u prethodnim vezama, i za nas je ogroman korak predstavljalo da ponovo verujemo nekome drugom”, započinje on svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja imam 44 godine, i prošao sam kroz gadan razvod, pre nego što sam pre tri godine upoznao moju sadašnju partnerku koja ima 41 godinu”, kaže muškarac i dodaje:

“Posle razvoda sam se iselio iz porodične kuće, i nisam želeo bilo šta da imam sa ženama, i tako je bilo sve dok nisam upoznao moju devojku“.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

“Nikada mi se neko nije toliko sviđao. Ipak, nismo želeli da požurujemo stvari, i tek posle nekoliko meseci smo počeli da izlazimo. Ona živi sa svoje dve ćerke, a ja imam svoju kuću”, objašnjava Englez.

Foto: Freepik/alexvolot

“U seksu upoznala me je sa stvarima koje ranije nikada nisam probao, i to je bilo veoma uzbudljivo. Koristili smo lisice, poveze za oči i slično…Mislio sam da sam ja iskusniji u seksu, jer sam pre nje spavao sa više od 15 žena”, navodi Britanac.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

“Ali, shvatio sam da je moj seksualni život bio veoma ograničen. Ona kaže da je pre mene bila samo sa dvojicom muškaraca. Ali, svet mi se srušio kada sam, dok smo sređivali tavan pronašao njenu sakrivenu torbu”, priznaje on.

Foto: Aleksey Tugolukov / Alamy / Alamy / Profimedia

“Kada sam je otvorio, srce mi je stalo, i bilo mi je jasno da je ona probala stvari za koje ja nisam ni čuo. Majko mila čega tu nije bilo, komplet za vezivanje celog tela, nekoliko različitih bičeva, loptica kojom se “robu” zapuše usta… Očigledno je da nju zanima najekstremnija varijanta, jer na sve strane su bili šiljci i duge motke”, iskren je muškarac.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

“Moja devojka nije ono što sam ja mislio, kako bi i bila posle onoga što sam našao. Ne znam kako da joj ponovo verujem. Nisam siguran da mogu o tome da razgovaram s njom jer sam izgubio svo poštovanje prema njoj”, zaključio je očajni muškarac.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (5)

Ostavite komentar