PRIZNALA i Bojana Maljević! Vučić je uradio sa vakcinama ono što NIKO u regionu nije

Mnogi su pozdravili Vučićev čin

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YT

Glumica Bojana Maljević podržala je stav uglednog reditelja iz BiH koji je prokomentarisao nedavne događaje u Sarajevu i odjeke posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je u ime države Srbije donirao 5.000 doza vakcina BiH.

“Vučićeva “covid diplomatija” pozicionira ga nesumnjivo kao političkog protagonistu na Balkanu za razliku od bosanskohercegovački političara koji su po dometima njihovih politika provincijalnog karaktera. Sve su učinili da virusu daju etnički predznak i iskoriste pandemiju za daljnje razdore na unutrašnjem planu”, rekao je Dino Mustafić za Radiosarajevo.ba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Vučićeva lekcija koja ima državnički eho komšijske solidarnosti sa sarajevskog aerodroma jeste put kojim se treba voditi dijalog između naroda i država na Balkanu. Međutim, mi sa ovim režimom koji je odgovoran za smrt svojih građana nemamo kapacitet da stvari pokrenemo napred. Bez promene nesposobne, nekompetentne i koruptivne garniture na vlasti nećemo imati radost života, samo ćemo čekati da postanemo statistički broj onih koji nisu preživeli ili su odavde pobegli glavom bez obzira”, zaključio je Mustafić.

Na njegovu izjavu glumica Bojana Maljević, koja je poznata kao osoba koja ne podržava Vučićevu politiku, je ovaj put imala samo reči hvale za predsednika Srbije.

“Saglasna. Vučić je uradio sa vakcinama ono što niko u regionu nije. I to se mora reći.”, napisala je glumica na Tviteru.

Foto: printscreen/twitter


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar