Novinarka Kristina se UBILA dok je vodila vesti! Izvadila pištolj i pucala sebi u glavu UŽIVO! (VIDEO)

Cev pištolja se zadimila, a kosa joj se razletela po celom licu

Foto: Youtube/ Movieclips Indie

U julu 1974. godine, Kristina Čabak, koja je tada imala 29 godina, ubila se dok je čitala vesti u programu lokalne TV stanice u Sarasoti na Floridi.

U vreme kada se dogodila tragedija Kristin nije imala poznatih zdravstvenih problema i izgledala je potpuno prisebno dok je tog dana čitala vesti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Gledajući u kameru, 29-godišnja voditeljka je rekla: “U skladu s politikom Kanala 40 da verodostojno prikazuje nasilje i krvoprolića, sada ćete imati priliku prvi videti još jednu stvar – pokušaj samoubistva.”

Nakon toga je izvadila pištolj iz torbice i pucala sebi u glavu. Cev pištolja se zadimila, a kosa joj se razletela po celom licu. Izgledalo je kao da joj je vetar razmrsio kosu. Kristina se zatresla, a potom je pala glavom na sto.

Članovi informativne ekipe su gledali u neverici i u prvom trenutku pomislili da je u pitanju šala. Međutim, kada je šef potrčao prema njoj i počeo da viče, suočio se s brutalnom istinom. Hitno su je odvezli u bolnicu, gde je kasnije preminula.

Njena porodica je kasnije otkrila da je patila od depresije i da je imala suicidne misli. Njena majka je bila uverena da je bila depresivna zato što nije imala dečka. Tokom svog života je samo dva puta izašla na ljubavni sastanak i bila je devica.

– Volela je svoj posao. Međutim, nije imala ništa drugo van tog posla – nije imala bliske prijatelje ni intimne veze. Išla je kod psihijatra, ali on joj nije verovao kada mu je govorila da joj se više ne živi – ispričala je njena majka lokalnim medijima.

Sud je u dogovori sa Kristininom porodicom, zabranio lokalnoj televiziji da distribuira snimak voditeljkinog samoubistva.

Pilot ju je postideo i IZBACIO iz aviona! Morala je da učini OVO da bi je pustio da se ukrca

Snimljen je film “Christine” koji je inspirisan tragičnom istinitom pričom o mladoj voditeljki, a nesrećnu Kristinu igra Rebeka Hol.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavi komentar

  1. Pa majku mu milu cuj nije imala decka i ubila se zbog toga? Zasto nije nasla decka, ko da je to nesto tesko ako si zensko, mozes misliti katastrofe .. Ali nije to razlog za samobustvo niti za depresiju, razlozi su gotovo uvek traume iz ranog detinjstva ..

    Odgovori

Ostavite komentar