Vesna Dedić jednu pevačicu nikada neće zvati u emisiju: PRETILA joj je OTKAZOM?!

Jednom nije ispoštovala voditeljku i to je bilo dovoljno za njenu konačnu odluku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Vesna Dedić, spisateljica i voditeljka emisije Balkanskom ulicom, već godinama unazad ugošćava razne pripadnike estrade u svojoj emisiji.

Ipak, ona je otkrila da je makedonska pevačica Kaliopi Bukle jednom nije ispoštovala, zbog čega je nikad više neće pozvati da gostuje u njenoj emisiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Neću je nikada zvati. Mene su zvali sa makedonske televizije ili njen menadžer, ne mogu tačno da se setim, da mi kažu kako bi voleli da ona bude moja gošća. Ja sam rekla može, divna žena, jako je cenim, volim njene pesme. Bio je zakazan intervju u 14h i ja sam sa ekipom spremno čekala”, rekla je Vesna i nastavila:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

“Ona je kasnila, u pola tri producentkinja kaže da su se čule i da je prošla naplatnu rampu. Rekla sam super, čekamo, neka dođe odmah. Na šta je rekla da ne želi odmah da dođe, da hoće da ide u hotel kako bi se našminkala, doterala i da smo dužni da je čekamo. Pozvala sam je i rekla joj: ‘Slušaj Kaliopi, ovde su kamermani, snimatelji, tonci, rasvetljivači koji imaju svoje radno vreme i koji rade za platu. Tebi ovaj intervju dosta znači u karijeri. I dati intervju na RTS u “Balkanskoj ulici” na sat vremena, to bi trebalo da bude čast. Ne dozvoljavam da mi iko maltretira ekipu zbog šminkanja. Ti si dovoljna veliko ime da možeš da se pojaviš pred kamerama i sa malo maskare i pudera”.

Foto: E-stock/ ČaslavVukojičić

“Ona je rekla da ne dolazi u obzir i da će zvati tadašnjeg direktora da mu kaže da mi da otkaz, ako je ne budem čekala. Rekla sam joj, pozovi slobodno. Ona se nije pojavila na snimanju, ja nisam htela da čekam nekoliko sati. Nikada joj to neću zaboraviti”, zaključila je voditeljka za Svet.

Vesna Dedić iznela DETALJE SUKOBA sa Sanjom Marinković: Izneverena sam kao prijatelj i to ne jednom



Izvor: Objektiv.rs, Svet

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar