Vuk Mob izneo svoje mišljenje o odnosu Ša i Tare: Javno je PONIZIO i SLOMIO ženu, pakao! (FOTO)

Dao svoj komentar nakon što je čuo da je repera ostavila supruga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ AmiG Show

Reper Nenad Aleksić Ša je na stubu srama poslednjih meseci, tačnije otkako je veoma prisan sa Tarom Simov, iako je oženjen.

On je sinoć od Mine Vrbaški čuo da ga je supruga Ivana upravo zbog svega sa Tarom ostavila, što je njega zgranulo. Ša protekle večeri nije mogao da sakrije koliko su ga ove informacije pogodile, te je sve šokirao kad se posle svega što se dešavalo između njega i Tare Simov pred milionskim auditorijumom zapitao: ”Kakva je to žena koja ne stoji iza svog muškarca?”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova njegova izjava je mnoge ostavila u čudu, budući da reper uporno tvrdi da je sa Tarom imao samo ”prisnost’, te da to nije razlog za njegov i Ivanin rastanak.

Mina rekla Ša da ga je OSTAVILA SUPRUGA, on zgranut: Šta ja radim loše, kakva je to žena? Svaka joj čast!

Na ovo se osvrnuo i njegov nekadašnji cimer, reper Vuk Mob, koji je svoje mišljenje podelio sa javnošću putem Instagrama.

“Kaže lik: ”Kakva je to žena koja ne stoji iza svog muškarca?”. To je žena koja ne može više da trpi javno ponižavanje iz dana u dan, iz sata u sat. Tebra, ako je već varaš, varaj je da ne sazna, a ne na nacionalnoj televiziji”, poručio je Vuk, pa dodao:

Foto: Printscreen/ Instagram/ VukMob

“A opet, to nije ni prevara. Zaljubiti se u nekog je mnogo gore. Slomiš osobu koja te voli, a gleda te da se zaljublješ u nekog drugog, pakao”.

Foto: Printscreen/ Instagram/ VukMob


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar