14 godina nakon poslednje epizode: Vraća se jedna od najpopularnijih serija

Vest je potvrdio glavni glumac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Roxy Cakes

Čuveni izmišljeni radio voditelj Frejžer Krejn se uskoro vraća na male ekrane. Glumac Kelsi Gramer je rekao da je zvanično da će se vratiti liku koji ga je proslavio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tako će popularna serija “Frejžer” dobiti nove epizode i to 14 godina nakon emitovanja poslednje epizode. Nova sezona će se baviti “sledećim poglavljem” u životu čuvenog lika, kako kaže glumac.

Ostvarenja koja morate da pogledate: Zlatni globusi su rekli da su ovo najbolje serije (VIDEO)

Tokom devedesetih, i ovde početkom dvehiljadatihih godina “Frejžer” je stekao enormnu popularnost. Postao je jedna od najpopularnijih serija na svetu, nema ko je nije gledao. Predstavljala je spinof popularne serije “Cheers”. Imala je čak 11 sezona koje su se emitovale od 1993. do 2004. godine. Serija je dobila rekordnih 37 Emija, a čak pet ovih prestižnih nagrada u kategoriji za najbolju komediju.

Znamo da će nastavak isto producirati televizija “CBS”. Još uvek ne znamo ko će od glumaca da se vrati seriji, niti šta je tačno bio okidač da se popularna serija vrati na male ekrane. Snimanje bi uskoro trebalo da počne. Stručnjaci komentarišu da se Kelsi sada izložio velikom riziku i da naporno cela ekipa mora da radi kako bi dostigla kvalitet nekadašnjih sezona “Frejžera” i kako ne bi razočarali publiku.

Sve oči su uprte u njega: Princ Hari je prvi put rekao šta zaista misli o seriji “Kruna”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar