Sve oči su uprte u njega: Princ Hari je prvi put rekao šta zaista misli o seriji “Kruna”

U centru priče tokom četvrte sezone su princ Čarls i Lejdi Di

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Netflix

Četvrta sezona popularne serije “Kruna” pokazala kao veoma kontroverzna. Naime, “Kruna” prikazuje istoriju britanske kraljevske porodice od stupanja Elizabete II na presto. Prve sezone nisu izazvale pometnju u javnosti, ali se sve promenilo kada se pojavila princeza Dajana. Sada je njen sin, princ Hari, prvi put progovorio o tome šta zaista misli o seriji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nova sezona ovog ostvarenja je prikazala kako su se upoznali princeza Dajana i Čarls, ali i koliko je javnost bila opsednuta samom princezom od Velsa. Prikazuje njihov odnos sa kraljicom, intrige, ali i Dajanin odnos sa medijima.Čak je i britanski sekretar kulture tzahtevao da se pre početka svake epizode doda poruka koja će potvrditi da je reč o fiktivnoj seriji, koja nije potpuno istorijski tačna.

Ostvarenja koja morate da pogledate: Zlatni globusi su rekli da su ovo najbolje serije (VIDEO)

Mediji širom sveta su pisali da je princ Čarls izuzetno nezadovoljan serijom i da je besan zbog tema kojom se serija bavi. Međutim, niko iz kraljevske porodice se nije oglasio javno o seriji, do sada.

Princ Hari je u intervjuu sa Džejmsom Kordenom rekao da je gledao seriju i da njemu nije zasmetalo kako je serija “Kruna” prikazala priču o njegovim roditeljima. Čak je i pohvalio činjenicu da serija publici prikazuje kako otprilike izgleda život kraljevske porodice i kakav je pritisak na pojedinca.

“Drago mi je da je to serija i da znamo da je delom fikcija, ne pokušava da se pravi da prenosi čistu istinu. To je dobro. Samo je zasnovana na istinitoj priči. Zaista prikazuje kako izgleda život kraljevske porodice, ali i važnost porodice, kao i pritisak okoline. Mnogo mi je prijatnije da posmatram “Krunu”, za koju znamo da je delom umetnost i fikcija, nego da čitam razne lažne i zlonamerne teksove o sebi i svojoj supruzi. Velika je razlika. Nemam ništa protiv “Krune”, rekao je princ Hari.

Jelena Mur za Objektiv: Uloga Blankice u filmu “Dara iz Jasenovca” me je oplemenila (FOTO)

Takođe je naglasio da bi voleo da njega, kada do toga dođe, igra glumac Dejmijan Luis.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar