SKANDAL

Komšije Aleksandra Berčeka tvrde da ih glumac TERORIŠE kad se NAPIJE: Njegovo ponašanje je nepodnošljivo

Bahati se i kada dođe u prodavnicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Glumac Aleksandar Berček svojim ulogama osvojio je srca brojne publike, a u poslednje vreme je aktuelan i zbog toga što je otkriveno da je jedna kuća u seriji “Tajna vinove loze”, rađena upravo prema izgledu njegove kuće.

Ćerka Aleksandra Berčeka bila je udata za POZNATOG muzičara, a roditelji joj NISU bili na svadbi!

Ipak, nisu uvek svi imali lepe reči za ovog glumca. Pre nekoliko godina, njegove komšije u selu Mala Remeta u podnožju Fruške gore, otkrile su da Berček ima problema sa pićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Komšije Nenada Aleksića šokirane njegovim ponašanjem u Zadruzi: Što Ivani nabija ROGOVE, ona je ANĐEO!

“U subotu je od jutra pio rakiju sa komšijom koji mu je doneo punu flašu, a onda je uzeo trimer da seče travu i teturao se. Koliko je bio pijan, na kraju je trimerom prešao da kosi asfalt i kada je shvatio šta radi, bacio je alat i otišao da spava. Njegovo ponašanje je zaista nepodnošljivo, teroriše nas ovde i uopšte nemamo mira zbog njega”, prepričavala je tada za Alo komšinica koja nije želela da se predstavi jer, kakoje rekla, ima on svoje fanove u selu, koji bi joj zbog toga kamenovali kuću.

Ovako su komšije govorile o Balaševiću: Uvek deluje DOBROĆUDNO, pogotovo kada je u društvu UNUKA

I jedan njegov komšija tada je izjavio da nema lepe reči za glumca.

“On vozi džip, ovu zelenu ‘tojotu’, koju kad je pijan, a to je često, ostavi nasred puta, pa niko ne može da prođe. Dve kuće od njega je manastir Mala Remeta i autobus sa decom na ekskurziji mora da se parkira iza automobila i deca idu peške. Kada je u pijanom stanju, uđe u seosku prodavnicu, viče i bahati se. Ne čeka red kao ostali, već vikne: ‘Mala, evo pare, daj hleb’. Niko mu ne dolazi, ni porodica ni kolege, samo neki auto sa novosadskim tablicama, i to ponekad. Smeće baca u livadu pored, gaji svinju. Nije hteo da poseče brezu što se nadvila nad komšijsko dvorište i preti da padne na garazu”, istakao je Berčekov komšija za Alo.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar